• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Mislimo samo o pobjedi!

Trener fudbalera Crvene zvezde očekuje pobjedu nad "vječitim" rivalom. Kadu nije spreman za 90 minuta. "Najveća opasnost prijeti od Lazara Markovića".

 Prosinečki: Mislimo samo o pobjedi! Izvor: MONDO

Crveno-bijeli spremno dočekuju derbi, iako neće nastupiti u punom sastavu.

Mladi defanzivac Uroš Ćosić zbog povrede nije ni otputovao u karantin u Aranđelovac, dok Brazilac Kadu Mendeš nije spreman da igra cio meč.

"Kadu se oporavio od povrede, spreman je, ali vjerovatno još ne za cijelu utakmicu", rekao je mladi stručnjak i dodao da će znati startnu postavu tek na dan utakmice.

Crno-bijeli dolaze na Marakanu sa četiri boda prednosti i isto toliko uzastopnih titula. Zvezdin trener kaže da Partizan u takvoj situaciji ima prednost, ali da i njegovi igrači jedva čekaju da počne meč.

"Jedva čekamo derbi. Osvježili smo ekipu i spremili se za sutrašnji spektakl. Svjesni smo da će biti teško, ali očekujemo pobjedu, a ako u tome uspijemo, približićemo se Partizanu na bod razlike. Među nama ipak, vlada optimizam i momci su svjesni da su se vratili u pravu formu. Ne razmišljamo ni o čemu drugom osim o pobjedi, koja će nam biti pravi vjetar u leđa", rekao je Prosinečki.

On je napomenuo da crveno-bijeli znaju kako igra Partizan i da očekuje da mu Lazar Marković napravi najviše problema.

"Pretpostavljam da će pokušati da nas ugroze iz kontre i polukontre. Imaju veoma brze igrače i posebno bih izdvojio Lazara Markovića. Radi se o hitrom fudbaleru koji postiže sve više golova. Tu su i Nemanja Tomić i Lamin Dijara. Znamo da Partizan ima mnogo dobrih stvari u ekipi, ali kao i svaki tim, ima i mane", rekao je Prosinečki.

Mišljenje mladog trenera dijeli i prvotimac crveno-bijelih Nikola Mikić. Prema njegovom mišljenju, duel sa Partizanom biće "jedan od najbitnijih u sezoni".

"Ova utakmica može da odluči mnogo toga i vrijeme je da poslije više od tri godine srušimo Partizan u prvenstvu i prekinemo tu neugodnu tradiciju", poručio je Mikić.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan igra se u subotu od 18 časova na Marakani.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC