• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi i Sale o incidentu: Ništa strašno...

U burnom "vječitom derbiju", dok je pucalo na sve strane oko njih, ni dvojica trenera Robert Prosinečki i Aleksandar Stanojević nisu uspjeli da sačuvaju mirne glave.

 Robi i Sale o incidentu: Ništa strašno... Izvor: MONDO

Iako je sa strane djelovalo da su se dva stručnjaka žestoko verbalno sukobila na poluvremenu, a tom utisku doprinio je i enorman broj članova stručnih štabova i fudbalera oba tima koji su se iste sekunde stvorili oko njih, i Prosinečki i Stanojević poslije utakmice mirno su demantovali da je bilo žustrine.

Pritom, govorili su na odvojenim konferencijama za štampu, tako da Prosinečki nije mogao ni da zna šta je prije njega rekao kolega sa klupe Partizana.

Prvi je svoju verziju iznio Stanojević.

"Pretpostavljam da je povod za sve vjerovatno bio taj što sam se ja kod penala obraćao sudiji i pitao ga: 'Zašto!?' Nisam ga psovao, jer bi me onda isključio. Dok sam pričao sa sudijom, primjetio sam da mi kolega Prosinečki nešto dobacuje i samo sam mu rukom pokazao da je sve u redu i da se ne obraćam njemu, niti nekome sa klupe Crvene zvezde", rekao je Stanojević i nadovezao se:

"Ja poštujem Crvenu zvezdu, kao i svaki drugi tim, to je naš najveći rival. Uzgred, nikada se u karijeri nisam obraćao protivničkim igračima i ljudima sa klupe, a i ovog puta bilo je mnogo ljudi koji mogu da posvjedoče ovo što govorim. Kada smo krenuli ka svlačionici, kolega me je pitao zašto sam to rekao, ja sam odgovorio: 'Nisam se tebi obraćao' i to je bilo to, s tim što se u međuvremenu oko nas skupilo dosta ljudi".

Prosinečki je cijelu "gungulu" doživio i opisao na ovaj način:

"Ja cijelu utakmicu ni 'a' nisam rekao, ni prema sudiji, ni prema njima... On je, s druge strane, opet imao svoju priču i uprkos svemu, on je meni poručio da se smirim", pomalo je zbunjen bio Prosinečki, koji je ipak podvukao da su takve stvari normalne kada ste akter stresa zvanog "vječiti derbi".

"Ali, OK, to je ta vruća atmosfera koju donosi svaki derbi. Nije to bio ni incident, niti sam ja njemu rekao nešto ružno, a nije ni on meni..."

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC