• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Dosta sa spekulacijama

"Nikakvog nasilnog upada navijača poslije sinoćne utakmice nije bilo, niti je predsjednik Lukić podnosio ostavku", rekao je za MONDO portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

 ZVEZDA: Dosta sa spekulacijama Izvor: MONDO

Poslije poraza Crvene zvezde od "vječitog" rivala, beogradski štampani mediji osvanuli su sa mnogo "provjerenih" i "neprovjerenih" informacija o tome šta se dešavalo u klubu sa Marakane.

Spekulisalo se o dešavanjima u upravi, tuči u ekipi, najavljen je odlazak predsjednika Vladana Lukića, smjena Roberta Prosinečkog...

U Crvenoj zvezdi je u nedelju bio slobodan dan, čelnici kluba nisu htjeli da se obraćaju, ali se povodom svega obratio portparol kluba Marko Nikolovski, koji je istakao da "nije bilo nikakvog nasilnog upada navijača u prostorije kluba", već da je "održan civilizovan sastanak predstavnika navijača sa predsjednikom Vladanom Lukićem i generalnim sekretarom Đorđem Stefanovićem".

"U ime Crvene zvezde želim da povodom brojnih nagađanja u medijima o tome šta se dešavalo u klubu kažem da nikakvog nasilnog upada navijača poslije sinoćne utakmice nije bilo, niti je predsjednik Lukić podnosio ostavku", izjavio je Nikolovski za MONDO.

On je potvrdio da je predsjednik kluba razgovarao sa navijačima poslije derbija, ali da je sastanak protekao u normalnoj komunikaciji i priči o utakmici i narednom periodu u klubu.

"Takođe želim da istaknem da nikakvog fizičkog obračuna među igračima poslije utakmice nije bilo. Igrači su bili pod tenzijom zbog poraza, u takvim situacijama svi reaguju afektno, ali se ništa nije desilo što izlazi iz okvira sporta i što se ne dešava u drugim timovima nakon poraza".

Nikolovski je demantovao i navode da je zakazana sjednica bilo kog organa kluba i poručio da je situacija u klubu normalna, iako je svima teško pao poraz u utakmici u kojoj je za crveno-bijele bio dosuđen jedanaesterac.

"Pobjede i porazi su sastavni deo sporta i učinićemo sve da zajedno sa trenerom Prosinečkim izađemo iz ove situacije jači. Prvenstvo je dugo - nema predaje!" , zaključio je Nikolovski.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC