• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Galijani nije ni gledao...

Kada prvi operativac ode na piće u bar na stadionu u 42. minutu, sve vam je jasno koliko se šampion Italije Milan mučio protiv Kjeva.

 SERIJA A: Galijani nije ni gledao...  Izvor: MONDO

Kjevo u Italiji važi za "ubicu" velikih, ali postoji jedan veliki izuzetak. Kada vide igrače u crno-crvenim dresovima, "Leteći magarci" iz Verone pognu glavu i podviju rep, svjesni da ih čeka poraz.

U nedelju uveče u poslednjoj utakmici 12. kola Milan je i deseti uzastopni put pobijedio Kjevo u borbi za bodove - 4:0 (4:0)!

Strelc isu bili Tijago Silva u osmom, Zlatan Ibrahimović u 16. i 42. minutu iz penala, kao i Alešandre Pato u 33. minutu. Kada je Ibra, poslije jubilarnog stotog gola u Seriji A, tri minuta prije kraja prvog poluvremena postigao i drugi gol na meču, sa bijele tačke, potpredsjednik Milana Adrijano Galijani napustio je ložu i otišao da popije piće...

Ibahimović je žurio da uđe u "Klub 100", pa je u 50. sekundi pogodio prečku. Ipak, jubilej je ostvario poslije lijepe akcije cijelog tima u 16. minutu, kada je već bilo 2:0 na osrednje popunjenom San Siru. Posle stotog, Šveđanin je postigao i 101. gol u 196. utakmici u Seriji A, u kojoj je nastupao za sva tri najveća i najtrofejnija italijanska kluba.

Ibrahimović je do sada postigao 23 gola za Juventus, 57 za Inter i 21 za Milan.

To je Milanu bila sedma pobjeda u ligi u poslednjih devet kola, a ekipa je pokazala da se, za razliku od Barselone koja je izgubila u subotu od Hetafea, bolje oporavila od velikog derbija Lige šampiona i poraza od španskog prvaka na San Siru (2:3).

Milan je sada pretekao Udineze na tabeli i stao korak iza lidera Juventusa, koji ipak ima utakmicu manje.
Juventus ima 25 bodova iz 11 mečeva, Milan i Udineze po 24 iz 12, Lacio je treći sa 22 boda, a Palermo četvrti sa 19. Milanov "večiti" rival Inter nalazi se na 15. mestu na tabeli sa svega 14 osvojenih bodova.

Pročitajte izvještaje sa ostalih utakmica Serije A odigranih u nedjelju.

(N. J. - MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC