• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Savić i Džeko su mi kao braća

"Uvijek je lakše kada imate sa nekim da pričate na svom jeziku", kaže Aleksandar Kolarov o životu u Mančesteru i odnosu sa Stefanom Savićem i Edinom Džekom.

 Kolarov: Savić i Džeko su mi kao braća Izvor: MONDO

Lijevi bek Mančester sitija i reprezentacije Srbije već se može ubrojati u starosjedioce među "građanima". Italiju je zamijenio Engleskom 2010. godine i postao prvi igrač sa Balkana u svlačionici "novog" Sitija.

U međuvremenu su ekipu Roberta Manćinija pojačali i bosanski i crnogorski reprezentativci Edin Džeko i Stefan Savić, a Kolarov je u intervjuu klupskom sajtu rekao da ih je život u Engleskoj zbližio.

"Kada sam potpisao za Siti bio sam sam. Edin je potpisao u januaru (2011. godine), a Stefan šest mjeseci kasnije. To su moja braća, uvijek smo zajedno. Znate, dobro je imati nekoga ko govori vašim jezikom. Sada je lakše za mene jer govorim engleski, za Stefana posebno zato što je ovo njegovo prvo internacionalno iskustvo", rekao je on.

Lijevi bek reprezentacije otkrio je da mu je Nemanja Vidić najviše pomogao po dolasku u Mančester i da su se svi u klubu postarali da što prije navikne na život u Engleskoj.
Kolarov je pred klupskim novinarima odgovarao na pitanja navijača na društvenoj mreži Twitter, pa smo tako saznali da ne planira da pušta kosu, više voli rakiju od pelinkovca...

Posebno je zanimljivo otkriće da je udarcem iz "slobodnjaka" često nokautirao saigrače. Kako kaže, to se češće dešavalo u Italiji, dok je igrao za Lacio.

"Tada sam jednom pogodio i sudiju, Dva-tri puta saigrače na treningu... Jednom sam čak slomio šaku!", rekao je Kolarov iznenađenim novinarima.

Iako već dugo živi u inostranstvu, kaže da još sluša srpsku muziku, iako ne misli da bi se svidjela Englezima.

"Slušam srpsku muziku, vi to ne razumijete. Možda biste je nazvali glupom".

Kako kaže, Mančester siti planira da ostane na vrhu Premijer lige do kraja sezone i osvoji sve trofeje zato što nikad nije bio jači.

"Želimo da osvojimo sve moguće trofeje. Siti je najbolji klub na svijetu. Mislim da svakog dana napredujemo u svakom pogledu. I tim i organizacija u klubu. Pred Sitijem je lijepa budućnost i ako nastavimo da se popravljamo možemo postati ravni bilo kom velikom timu u Evropi"

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC