• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razgovarali Karadžić i Mihajlović

Predsjednik Saveza u nedjelju se sastao sa doskorašnjim trenerom Fiorentine, objavio je "Sportski žurnal". U srijedu sjednica IO FSS.

 Razgovarali Karadžić i Mihajlović Izvor: MONDO

Teško je reći da li je Siniša Mihajlović jedini kandidat za upražnjenu funkciju selektora fudbalske reprezentacije Srbije, ali da je kandidat - očigledno jeste!

Prema pisanju "Sportskog žurnala", on se u nedjelju uveče sastao sa prvim čovjekom nacionalnog Saveza Tomislavom Karadžićem, sa kojim je razgovarao u preuzimanju "orlova" poslije kraha u kvalifikacijama za EURO 2012.

Ni Karadžić ni Mihajlović nisu dan kasnije odgovarali na telefonske pozive, ali će situacija možda postati jasnija pošto u srijedu u Staroj Pazovi bude održana sjednica Izvršnog odbora FSS.

Tada će se između ostalog raspravljati i o proceduri izbora novog selektora.

Kao što je poznato, ključno pitanje je da li bi nasljednika Vladimira Petrovića trebalo da odredi aktuelno rukovodstvo FSS, ili da to bude ostavljeno za poslije izbora - početkom, a u jednoj varijanti čak i sredinom sljedeće godine!

Prethodnih dana i nedjelja se veliki broj trenera i fudbalskih radnika izjasnio "za" angažovanje Mihajlovića, mada ima i onih koji smatraju da nekadašnji pomoćnik Roberta Manćinija u Interu, pa šef struke Bolonje, Katanije i Fiorentine, (još) nije pravi čovjek za tako važan posao.

Mihajlović je prije dvadesetak dana dobio otkaz i napustio Firencu, a ubrzo poručio da je spreman da preuzme nacionalni tim, uz ogradu da u slučaju eventualne primamljive ponude nekog kluba, neće moći da čeka FSS u nedogled.

Kao kandidat za selektora u medijima je apostrofiran još Nijemac Lotar Mateus, a "podrazumijevaju" se iskusni domaći treneri, koji do sada nisu dobili šansu da vode reprezentaciju - Milovan Rajevac i Ljubiša Tumbaković.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC