• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jandrić: Ljut sam na pojedince, a ne na Borac

Legendarni fudbaler Borca Oliver Jandrić izjavio je da nikad ne može biti ljut na banjalučki klub, ali da je razočaran način na koji je sklonjen iz ekipe.

 Jandrić: Ljut sam na pojedince, a ne na Borac Izvor: MONDO

Bivši kapiten crveno-plavih je sa Borcem osvojio tri Kupa i tri šampionske titule Republike Srpske, Kup Bosne i Hercegovine...

"Svaki trofej mi je drag, svaki trofej mi zbog Borca mnogo znači. Ako bih neki morao da izdvojim to je onaj premijerni s Rudarom Prijedorom u Kupu RS, zbog veličanstvenog ambijenta, zbog jedne šokantne utakmice koja se i danas pamti. Posebno mi je drag Kup BiH, kada smo, nakon onih banjalučkih 1:1, poslije kojih su nas svi otpisali, iznenadili Želju na ‘Grbavici’ (2:2) i osvojili prvi trofej u Premijer ligi BiH i poslije 18 godina ponovo izišli na međunarodnu fudbalsku scenu. Tu radost, tu sreću na ‘Grbavici’, pa doček naših navijača, kakvih nema ni jedan klub, po povratku iz Sarajeva, uvijek ću pamtiti", izjavio je Jandrić za list "Fokus".

Iako je bio svjestan da je na zalasku karijere, Jandrića je jako zabolio način na koji je sklonjen iz banjalučkog tima.

"Znao sam da jednom mora doći kraj, ali nisam, za sve ono što sam dao Borcu, zaslužio da mi kažu, u jeku prvenstva, da više nisam potreban klubu. Mislim da su mogli sačekati kraj jesenje sezone, pa da se na pravi način rastanemo. Ipak, to su učinili pojedinci, a ne Borac, baš kao što su mi pojedinci, jer sam im vjerovao, ostali dužni mnogo toga iz ugovora Ljut sam na njih, ali ne i na Borac i nikad neću uraditi nešto što bi bilo upereno protiv kluba", naglasila je Borčeva fudbalska legenda.

Dres banjalučkog kluba Jandrić je s dva kraća prekida (igrao u trnskoj Slogi godinu dana, po šest mjeseci u Ljubljani i austijskom Vacu) nosio je čak 15 godina.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC