• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDIJA LIGA: sukdoGOLak!

Poslije Partizana, MONDO izgubio i od Zvezde identičnim rezultatom - 1:7. Strijelac gola za MONDO Vladimir Sukdolak.

 MEDIJA LIGA: sukdoGOLak! Izvor: MONDO

Današnji dan je za Srbiju bio višestruko značajan. Iz Brisela smo osluškivali vijesti i nadali se da če se lideri Evropske unije smilovati i konačno dati Srbiji status kandidata, a u "Posko areni" na Carevoj ćupriji ekipa portala MONDO vojevala je novu bitku protiv još jednog jakog protivnika - ekipe Zvezda Srbija.

Iz Brisela nisu stigle baš sjajne vijesti, a nisu ni sa Careve ćuprije! Bar za one koji navijaju za nas ili smo im simpatični. Ako ništa drugo bar smo nastavili da uveseljavamo one koji se svakog petka nadaju našem novom debaklu.

Ponovo težak poraz MONDA - 1:7, baš kao i u susretu sa Partizanom nedjelju dana ranije. Ali, ipak smo zatresli mrežu još jednog "vječitog rivala", a strijelac je bio Vladimir Sukdolak, koji je igrao pod temperaturom i blokadama! Kakvo srce!

Očekujući da ćemo sa druge strane vidjeti Zvezdine vedete, poput Roberta Prosinečkog, Vladana Lukića, Bratislava Živkovića, tako smo i pripremili taktiku. Ali, avaj! Ekipa Zvezde došla je u bitno izmijenjenom sastavu, sa Goranom Negićem i Vladanom Milojevićem na čelu. To nas je potpuno zbunilo i cio dogovor iz svlačionice (hm, a kao da ga je bilo!?) pao je u vodu.

Za divno čudo, iako opet desetkovani (što bolesti, što povrede, što poslovne obaveze), dobro smo "otvorili" utakmicu, zatvarajući sve prilaze našem golu. Međutim, trenutak nepažnje odbrane i Zvezda je povela. Do poluvremena još jedan gol u našoj mreži i rezultatom 0:2 otišli smo na odmor.

Da nam je neko u tom trenutku ponudio kraj utakmice svi bismo prihvatili, jer nam je dušica izbijala kroz sve pore naših umornih tijela. Ali, niko nam nije ponudio!

U drugom poluvremenu pali smo kao zagrebački Dinamo protiv Liona u Ligi šampiona. Milojević je za nas bio nereševa enigma i nadavao se golova kao Gomis zagrebačkim "modrima" (ukupno pet).

Uspjeli smo u finišu meča da postignemo počasni gol, poslije filigranske akcije Aleksandra Mitrovića i preciznog udarca Sukdolaka (lopta od stative ušla u mrežu). Vrijedilo je zbog toga doći danas u "Posko arenu"!

Naše vjerne navijačice postale su nam nevjerne. Prošle nedjelje niko, danas jedna, ali vrijedna, naša Aleks koja je "okom kamere" bilježila sve situacije na meču.

Mi nastavljamo da vjerujemo! Nema nam druge. Vjerujemo da će i za nas doći bolji dani...Ako ništa drugo još dvije utakmice u ovoj polusezoni i odmor (hvala Bogu!). Izgibosmo, ljudi!

REZULTATI 7. KOLA HONDA ZLATNE LIGE (Medija liga):

APM Print - TV Prva 3:5 (1:2)
Kurir - Partizan.rs 3:4 (0:1)
Tanjug - Ringier Kontal 0:7 (0:4)
Press - TV Vojvodina 1:1 (0:0)
MONDO - Zvezda Srbija 1:7 (0:2)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC