• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobila novog stopera...

...iz sopstvenih redova. Jovan Krneta od ove zime biće prvotimac Crvene zvezde odlučio je stručni štab na čelu sa Robertom Prosinečkim.

 Zvezda dobila novog stopera...  Izvor: MONDO

Ako se ostvare transfer najave za ovu zimu, a one najavljuju odlazak stoperskog tandema Milana Vilotića i Lija Adija, Crvena zvezda će morati ozbiljno da poradi na renoviranju posljednje linije odbrane.

Od vajkada, pokazalo se, najbolji put za to bio je kroz Omladinsku školu.

Mladi defanzivac Jovan Krneta, koji je prošle sezone došao iz podmlatka najvećeg rivala Partizana, pridružiće se treninzima prvog tima Crvene zvezde od naredne zime, odlučio je trener Robert Prosinečki u dogovoru sa najbližim saradnicima sa klupe, ali i filijale Sopota.

Krneta, koji je rođen 4. maja 1992. godine i visok 187 centimetara, trebalo bi da pojača oslabljenu konkurenciju u centru odbrane, gdje će najvjerovatnije Crvena zvezda ostati samo na pozajmljenom Urošu Ćosiću i dugo povrijeđenom Danijelu Mihajloviću.

Iako je često ove jeseni, ali i prošlog proljeća, mladi defanzivni vezista Srđan Mijailović popunjavao "rupe" u centru odbrane, nije za očekivati da od njega Prosinečki na duge staze zatraži selidbu u posljednji red odbrane, jer mladić ima ogroman potencijal na sredini terena. Uz to, Zvezdin zamjenik kapitena Nikola Mikić može da odigra i na desnom beku i u srcu odbrane.

To je, sve skupa, "tanko" za nastavak sezone, pa nije nemoguće da Crvena zvezda dovede stopera iz drugog kluba, a najbliži da postane novi fudbaler crveno-bijelih je defanzivac Slobode iz Užica, 20-godišnji Nikola Maksimović.

Pored toga, sportski menadžment Crvene zvezde radi i na vraćanju dvojice defanzivaca, lijevih bekova reprezentativnog kalibra, Duška Tošića i Aleksandra Lukovića. Prvi je bliži Zvezdi, drugi i dalje daleko, ali je jasno da obojica mogu da igraju stopera, Luković možda i bolje nego na spoljnoj poziciji, gdje Prosinečki ima Nikolu Petkovića, Stevana Reljića i novajliju, mladog reprezentativca Filipa Mladenovića.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC