• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužna Zvezda, tužan i Prosinečki

Trener Crvene zvezde nije znao da objasni neadekvatan odnos igrača prema crveno-bijelom dresu tokom derbija sa Vojvodinom.

 Tužna Zvezda, tužan i Prosinečki Izvor: MONDO

Tužno.

Tako je izgledala Crvena zvezda u subotu popodne u posljednjem kolu tmurne crveno-bijele jeseni.

Tužno je bilo gledati i tribine, ali i ekipu na terenu, koja je dobila lekciju i iz fudbala i iz primjerenog sportskog ponašanja, odanosti klubu i ispunjavanja profesionalnih obaveza od rivala iz Novog Sada, ekipe Vojvodine.

Nedopustivim ponašanjem na terenu crveno-bijeli doživjeli su još jedan poraz u šampionatu i pali na teško dostižnih deset bodova zaostatka za šampionom Partizanom.

Poslije svega, vidno utučen trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pojavio se pred novinarima, čudeći se šta je dovelo do takvog izdanja njegove ekipe.

Šta je razlog ovakvog ponašanja Zvezdinih igrača?

"Ne znam, teško mi je i tužan sam zbog ovog poraza. Ne znam koji su razlozi, neke ću reći kada se završi sve ovo", konfuzno je odgovorio Prosinečki, i "ugrizao se za jezik" da ne bi u tom trenutku rekao nešto što ne treba.

Upitan da li kao trener snosi odgovornost za igre ekipe ove jeseni, konkretno je odgovorio.

"Kako da ne, šef stručnog štaba uvijek snosi krivicu, pa tako i ja", rekao je Prosinečki i nadovezao se:

"Ja ne mogu da znam da li će igrač imati loš dan. Da li ćemo odigrati loše i izgubiti utakmicu. Da je samo to bio slučaj ne bih se osjećao ovako tužno, ja ne razumijem šta je dovelo do toga da nema ni želje ni volje ni agresivnosti, da se igra komotno i sporo. Dolje u svlačionici niko nije mogao da pogleda ostale u oči i da kaže da je dao sve od sebe"

O Zvezdinoj igri i rezultatima ove jeseni dovoljno govori podatak da crveno-bijeli u prvom dijelu šampionata nisu pobijedili nijednu od prvih šest ekipa na tabeli Superlige!

Fudbaleri Partizana su pobjedom nad Metalcem u Lučanima odmakli na deset poena prednosti, a Prosinečki je svjestan da je iluzorno u ovom trenutku razmišljati o selidbi titule.

"Poslije ovakvog poraza teško je i razmišljati da možemo stići Partizan i uraditi bilo šta u drugom dijelu sezone", rekao je on poslije treće pobjede Vojvodine na Zvezdinom stadionu od 2007. godine.

Mladi stručnjak ponovio je da će više pričati kada se "sve završi". To, prema ranijim najavama, podrazumijeva da će prije izlaska pred novinare održati sastanak sa igračima i reći im na koga može a na koga ne može da računa u nastavku sezone.

Upravni odbor Crvene zvezde zasjedaće, prema ranijem planu, za nekoliko dana i trebalo bi očekivati da razmatra i rad samog trenera poslije po svemu neuspješne jeseni.

(N.J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC