• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrijević: Ne ličimo na Zvezdu

Fudbaleri Zvezde svesni lošeg nastupa u porazu od Vojvodine. "Ne ličimo na Zvezdine igrače", kaže Miloš Dimitrijević.

 Dimitrijević: Ne ličimo na Zvezdu Izvor: MONDO

Ponovo su fudbaleri Crvene zvezde "prosuli" bodove pred odlazak na zimsku pauzu. Poraženi su od Vojvodine, sasvim zasluženo.

Neuspjeh u "vječitom derbiju" činio se manje bolnim poslije teško izvojevane pobjede nad Radom u prošlom kolu. Ipak, na praznu Marakanu su u posljednjem kolu pred zimsku pauzu došli fudbaleri Vojvodine i, kao i prošle godine (2:2), osvojili bodove. Ovog puta sva tri.

Objektivno, fudbaleri Zvezde svojom igrom i pristupom nisu ni zaslužili ništa više. Mišljenje trenera Roberta Prosinečkog dijeli i vezista Miloš Dimitrijević.

"Ne znam šta mogu da kažem u ovom trenutku. Vidjeli ste da na terenu ne ličimo na igrače koji nose dres Crvene zvezde. Sreća u nesreći je što je ovo posljednje kolo i što nas očekuje pauza za vrijeme tokom kojeg moramo da razmislimo o svemu i da probamo da napunimo baterije kako bismo u proljećnom dijelu prvenstva bar malo ublažili loš utisak koji smo do sada ostavili", izjavio je Dimitrijević za klupski sajt.

Trener Robert Prosinečki kritikovao je poslije meča svoj tim, rekao da ne može da shvati nezalaganje i najavio da će poslije svega reći nešto više o daljim potezima.

Crveno-bijeli su novim porazom dopustili Partizanu da se pobjedom u Lučanima bodovno "odlijepi" na deset poena prednosti.

Dimitrijević smatra da je veliki zaostatak nastao zbog "dosta okolnostI" i da je "glupo" pričati o povratku titule na Marakanu.

"Ima dosta okolnosti koje su uticale da na pola prvenstvene trke budemo ovako loše plasirani. Ništa nije onako kako smo svi očekivali. Glupo je da uopšte pričamo o povratku titule na Marakanu poslije zaostatka od 10 bodova. Nadam se da ćemo bar u borbi za Kup biti uspješniji, zaključio je Dimitrijević.

Njegovo mišljenje dijeli i mladi Srđan Mijailović, prinudni štoper. Prvo što je rekao po izlasku iz svlačionice bilo je: "Ovo je nevjerovatno".

"Postali smo potpuno nemoćni i ispustili nova tri boda na našem terenu. Djelujemo sporo, bezidejno, bezvoljno na terenu i to nam se sveti iz utakmice u utakmicu. Nadam se da će na proljeće sve biti drugačije, jer ako ovako nastavimo, bićemo upamćeni kao jedna od najlošijih generacija kluba".

Iako je jedan od najmlađih u Zvezdinom timu, Mijailović opominje saigrače da ne smiju ponovo sebi da dopuste da izađu na teren bez želje.

"Moramo se boriti zbog grba i dresa koji nosimo do kraja svim silama i bar malo popraviti utisak u drugoj polusezoni. Ostalo je još mnogo utakmica, i u svakoj od njih moramo da ostavimo posljednji atom snage i srce na terenu. Ako nam ne ide u igri, borbenost ne smije da izostane", zaključio je razočarani Mijailović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC