• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo zvao Prosinečkog! Robija to ne zanima

Zdravko Mamić navodno ponudio treneru Zvezde milion evra po sezoni da sjedne na klupu zagrebačkog kluba.

 Dinamo zvao Prosinečkog! Robija to ne zanima Izvor: MONDO

Zagrebački Dinamo proveo se kao "bos po trnju" u Ligi šampiona ove sezone zbog čega je trener Krunoslav Jurčić "dobio metlu".

Čelnici kluba odmah su krenuli u potragu za novim strategom, a prvi "pik" im je Robert Prosinečki, trener Crvena zvezde.

Kako prenosi "Jutarnji list" direktor Dinama Zdravko Mamić navodno je već pregovarao sa Prosinečkim i ponudio mu milion evra po sezoni.

I dok u Hrvatskoj i dalje čekaju odgovor bivšeg reprezentativca, MONDO saznaje da je Robert Prosinečki u razgovoru sa svojim najbližim saradnicima jasno poručio da ga ne zanima povratak u Dinamo, da nije završio posao u Zvezdi i da želi da nastavi da radi u beogradskom klubu.

"Jutarnji" piše da Se Robert Prosinečki već jednom vratio fudbal u Maksimir. Tada je kao fudbaler bio magnet za publiku. Odveo je Dinamo dva puta u Ligu šampiona, odigrao nekoliko veličanstvenih utakmica i doprinio afirmaciji jedne mlade Dinamove generacije, čiji su najbolji izdanci Dario Šimić i Silvio Marić.

"Sada, kada je Dinamo ponižen i osramoćen u mizernom nastupu u Ligi šampiona, Mamić pokušava da spasi klub dovođenjem trenera, koji je u fudbalskom, ne i rezultatskom smislu, preporodio Crvenu zvezdu. No, Prosinečki se još nije izjasnio, jer je s Dinamom imao veliko natezanje oko novca, dugovi još nisu podmireni, a Dinamov glavni menadžer želi na ovakav način da izravna račune. Ako bi Prosinečki vratio povjerenje publike, sastavio ekipu koja ima perspektivu i vratio fudbal u Maksimir, kao što je to učinio na Marakani, milion evra i nije previsoka cijena".

"Beogradski fudbalski krugovi tvrde da pozicija Roberta Prosinečkog u Zvezdi nije pod znakom pitanja, uz Dragana Džajića najomiljeniji je klupski lik kod navijača. Iako mu rezultati ne idu u prilog, jer nije uspIo da prekine dominaciju Partizana, Robi stoji čvrsto, bez straha od otkaza. Jedino ga može izbaciti iz takta i uznemiriti poziv iz Maksimira i ček na milion evra", prenosi hrvatski dnevnik, uz pitanje na kraju teksta "da li je došlo vrIijme za revanš, budući da je Zvezda prIJe 24 godine već jednom otela Dinamu Prosinečkog".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC