• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sapun za Mamića...

Navijači Dinama poslali su čelnicima tog kluba sapun kao poklon za Božić, uz poruku: "Za ugodan boravak u zatvoru".

 Sapun za Mamića... Izvor: MONDO

Rat je nastavljen neuobičajenom metodom - poklanjanjem poklona.

Ali, poruka je više nego jasna šta najvatreniji navijači zagrebačkog Dinama, Bed Blu Bojsi žele ili predviđaju prvom čovjeku tog kluba Zdravku Mamiću.

Hrvatski portal Index.hr objavio je sliku "poklona" koje su BBB poslali na zvaničnu adresu Dinama, a preporučenog upravo za kontroverznog "izvršnog doprijedsednika" kluba, Mamića.

Navijači koji se i dalje bore za smjenu ne samo Zdravka, već i njegovog brata Zorana, poslali su u klub jedan sapun i poruku: "Za ugodan boravak u zatvoru".

"S obzirom na zbivanja posljednjih dana, a i poznatih afera oko NK Dinamo, odlučili smo da trenutnoj upravi našeg voljenog kluba pošaljemo jedan božićni poklon. Potrebno ih je mnogo više od jednog, ali kako nemamo građanske ugovore sa sportistima, poslali smo samo jedan. Nadamo se da će im ispadati iza rešetaka barem jednak broj puta, kao što je ispadao navijačima Dinama svih ovih godina njihove vladavine i diktature u našem udruženju građana", stoji u poruci navijača koja je prosleđena redakciji Index.hr.

U Hrvatskoj je prošle nedelje započet proces hapšenja fudbalskih zvaničnika zbog sumnje u namještanja utakmica, a pojedine agencije za kontrolu klađenja na internetu stavile su pod istragu nedavni susret Lige šampiona između Dinama i Liona (1:7), tokom kojeg je francuski tim u drugom poluvremenu postigao neophodnih šest golova da prođe dalje.

To je dovelo do usijanja inače nategnute odnose između braće Mamić i BBB, koji nekoliko godina unazad bojkotuju utakmice i traže da se promijeni rukovodstvo kluba.

(MONDO, foto: Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC