• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Zvone i Medo su nam potrebni

Sportski direktor Partizana razgovarao sa Vukićem, odluka posle odmora. "Nadam se da će uprava imati sluha i za Vukića i za Kamaru", kaže Krstajić.

 Krstajić: Zvone i Medo su nam potrebni Izvor: MONDO

Idilično je bilo danas u Fudbalskom klubu Partizan. U "Zemunelu" je organizovan novogodišnji koktel na kojem se podvukla crta ispod urađenog i bilo je mnogo osmijeha i zadovoljstva.

Ali, iako su crno-bijeli zvanično na odmoru do 16. januara, za neke odmora nema. Jedan od njih je sportski direktor Mladen Krstajić koji treba da upotrijebi sav svoj pregovarački potencijal, iskustvo, pa i malo "magije" da zadrži tim na okupu.

"Vukiću, ostani", "Vukiću, ostani", orilo se sa tribina stadiona u Humskoj u derbiju 14. kola Jelen Superlige Srbije, između Partizana i kragujevačkog Radničkog (3:0). Vezista Partizana odigrao je drugi deo jesenje sezone velemajstorski, a navijači žele da ga i dalje gledaju.

Koliko je to realno?

"Odmah po završetku sezone razgovarao sam sa Zvonkom i prenio mu želju trenera Stanojeviča i moju želju da ostane u Partizanu. On, takođe, ima interes za tim, svi smo srećni zbog podrčke koju mu pružaju navijači. Zvonko je, sigurno, jedno od najvećih igračkih imena Partizana u posljednjih nekoliko godina. Dogovorili smo se da ponovo razgovaramo za 15, 20 dana kad se on vrati sa odmora. On ima mnogo ponuda koje su visoke i kojima ne možemo da pariramo. Ja ne želim da stanem na put njegovog izbora, ali, siguran sam da ćemo nači rješenje u interesu Partizana", rekao je Krstajić za MONDO.

Sportski direktor crno-bijelih izražava nadu da će Upravni odbor uvidjeti "važnost Vukićeve uloge u timu" i da će podržati namjeru struke da se sa iskusnim vezistom produži ugovor.

Još jedan igrač koji je "kičma" tima, Medo Kamara, važe ponude. Za njega su zainteresovani mnogi klubovi, pojedini ga odavno drže na oku.

"Medo je, kao i Zvone, jedan od stubova igre Partizana, momak koji ne skreće pažnju na sebe van terena, ali na terenu pokazuje da nije slučajno što ga toliko klubova prati i želi. Sigurno je da je moja i želja trenera Stanojevića da Meda ostane barem do kraja sezone. Mislim da možemo da mu izađemo u susret, možda, revidiranim ugovorom u njegovu korist, jer je to apsolutno zaslužio partijama ove jeseni", rekao je Krstajić.

I u ovom slučaju, Krstajić gleda ka upravi.

"Nadam se da će uprava imati sluha i u slučaju Mede Kamare", rekao je Krstajić.

Neizvjesno je, dakle, koji će tim imati Aleksandar Stanojević na raspolaganju na proljeće. Stanojević je juče najavio da je Nemanja Tomić izrazio želju da ide i da ga razumije, da je neizvjesno šta će biti sa Kamarom...

Postoji mogućnost da još neko napusti crno-bijele ove zime (nezvanično se priča i o odlasku Vladimira Jovančića u Koreju).

Za dio rukovodećeg kadra crno-bijelih neće biti odmora, iako su fudbaleri dobili "voljno" do 16. januara kada je zakazana "prozivka". Partizan će zimske pripreme obaviti delom u Dubaiju, dijelom u Turskoj. Crno-bijeli će imati ponovo odlične uslove da se na miru spreme za proljećne izazove, a to nije mala stvar kada je karijera jednog fudbalera u pitanju.

(P.V. - MONDO - foto: Fonet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC