• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki je, ipak, tim-menadžer

Iako su u prvi mah poricali da će trener Robert Prosinečki voditi kompletan prelazni rok poslije smjene Ivana Adžića, u Crvenoj zvezdi su na kraju to, ipak, priznali.

 Prosinečki je, ipak, tim-menadžer Izvor: MONDO

Ove zime, a za kasnije vidjećemo, Robert Prosinečki biće i trener i sportski direktor Crvene zvezde.

U klubu su poslije smjene Ivana Adžića demantovali da će Prosinečki preuzeti ulogu svojevrsnog “tim-menadžera” ove zime, ali su u ponedjeljak to, ipak, potvrdili. Kao što je MONDO najavljivao, Prosinečki će imati najširu autonomiju u dovođenju igrača ove zime.

Drugim riječima, u Ljutice Bogdana neće žuriti sa angažovanjem sportskog direktora, naročito ako se ostvari željeni dolazak Dragana Džajića na mesto savjetnika za sportska pitanja. U tom slučaju, Robi i Džaja zajedno bi vodili sportsku politiku u klubu.

"Što se tiče sportskog dijela, on je u potpunosti povjeren Robiju, a kasnije ćemo vidjeti da li će uopšte biti nekih promjena u tom smislu", rekao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

On se ogradio od pitanja o Džajićevom definitivnom povratku u klub, navodeći da je to u ovom trenutku pitanje koje bi trebalo postaviti Džaji, jer je Crvena zvezda više puta jasno ponovila da su legendarnom fudbaleru i funkcioneru vrata “Marakane” uvek otvorena.

"Dok se neke stvari ne riješe u hodu, nećemo ni mi zakucavati Džajin status u klubu. Njemu su vrata uvijek otvorena, to nije floskula, to zaista svi u Zvezdi mislimo. Kad bude mislio da je spreman da se prihvati posla u Crvenoj zvezdi, mi ćemo ga adekvatno dočekati", ponovio je Stefanović, koji je najavio da će do početka priprema 10. januara biti rešavano i pitanje direktora Omladinske škole, kao i kondicionog trenera poslije odlaska Srđana Zirojevića.

“To je cijeli paket pitanja, koji ćemo rješavati zajedno sa Prosinečkim”, podvukao je Stefanović.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC