• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted izgubio i Džonsa i Janga!

Poslije Vidića, Flečera, Ferdinanda, Ovena, Andersona, Kleverlija i Fabija, povrijedili su se i Džons (šest nedjelja) i Jang (dvije, do tri nedjelje).

 Junajted izgubio i Džonsa i Janga! Izvor: MONDO

Novi pehovi za Mančester junajted i ser Aleksa Fergusona!

Poslije Nemanje Vidića i Darena Flečera, koji su završili sezonu, odnosno Rija Ferdinanda, Majkla Ovena, Andersona, Toma Kleverlija i Fabija, koji imaju teške povrede, na ljekarskim pregledima završili su i Fil Džons i Ešli Jang!

Junajted je u srijedu uveče u vanrednom kolu Premijer lige pregazio Fulam u gostima rezultatom 5:0, ali je Džons odmah poslije utakmice morao u bolnicu na magnetnu rezonancu, zbog udarca laktom u lice koji je dobio od igrača domaćih Klinta Dempsija.

Uskoro će biti poznato da li je Džons doživio prelom vilice i da li će morati da pauzira zbog toga. Prve informacije nisu nimalo prijatne za "đavole", jer se pominje pauza od šest nedjelja.

Odmah poslije meča na Krejven Kotidžu, Jang se požalio na bolove u kolenu i moraće da pauzira dvije ili tri nedjelje. Krilni napadač morao je da izađe iz igre u drugom poluvremenu poslije starta Diksona Etuhua, a kasnije, Ferguson je saznao da na Janga neće moći da računa tokom svih nagomilanih utakmica u Engleskoj prije i poslije Nove godine.

Junajted će u narednom periodu igrati protiv Vigana, Blekburna i Njukasla u Premijer ligi, a potom i duelu treće runde FA kupa protiv gradskog rivala i prvog kandidata za titulu prvaka, Mančester sitija.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC