• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Kadu me više ne zanima

Trener Crvene zvezde izjavio je da želi najbolje igrače iz Srbije. Od Dimitrijevića očekuje "deset puta bolje igre", a Brazilca je otpisao.

 Prosinečki: Kadu me više ne zanima Izvor: MONDO

Robert Prosinečki izjavio je da u proljećnom dijelu sezone neće uzimati u obzir Kadua Mendeša, čak i ako Brazilac tokom pauze ne uspije da pronađe novi klub.

Kadu se po završetku fudbalske jeseni našao na transfer listi zajedno sa Vilotićem, Kovačevićem, Reljićem i drugima.

Ipak, čini se da je Robi ljut na brazilskog kreatora igre, koji je postigao pet golova u prvih osam kola Jelen Superlige Srbije, a onda bio sputan povredama, izgleda i određenim nezadovoljstvom?!

"Koliko znam, Kadu je izrazio želju da ode, a klub i menadžeri mu pomažu da nađe novi angažman. On je taj koji hoće da ide. Da li bi tebe zadržali u 'Sportu' kada bi im rekao da hoćeš u 'Press'? Vjerovatno da ne bi", slikovito je objasnio Prosinečki u razgovoru sa novinarima.

On je dodao da se nada uspješnom raspletu pregovora sa Slobodom oko Filipa Kasalice ("brz je, mnogo radi za ekipu") i Nikole Maksimovića ("neophodan nam je štoper"), kao i da želi povratak Duška Tošića iz Betisa.

Dosadašnje transfere prokomentarisao je na sljedeći način:

"Stav je da moramo da angažujemo najbolje iz Srbije i za mene je Luka Milivojević bez premca na svojoj poziciji. Momak je zvezdaš, ima karakter, a Filip Mladenović je talenat koji treba nadograditi. Marko Perović je iskusan igrač, koji je sa nama proveo tri mjeseca".

Prosinečki puno očekuje od postojećih snaga na sredini terena, svjestan da su tokom jeseni, iz različitih razloga, potpuno podbacili.

"Očekujem da Dimitrijević bude deset puta bolji nego do sada i vidim ga kao važnog aduta za proljećnu trku. Evandra su mučili mišić i rame, znam da će i on biti puno bolji".

Zvezdin strateg tvrdi da sa Pepom Gvardiolom ima otvorenu opciju pozajmice napadača Barselone B na šest mjeseci. Ostaje da se vidi šta će od toga ispasti na kraju...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC