• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sisoko potpisao za Juventus

Mohamed Sisoko pojačao je u utorak Juventus. Transfer vredan 11 miliona evra kraj je napora "Stare Dame" da dovede igrača Liverpula.

 Sisoko potpisao za Juventus Izvor: MONDO

Sisoko je treće pojačanje Juvea u poslednjih nedelju dana, nakon što su u Torinu predstavljeni stoperi Giljermo Stendardo iz Lacija i Olaf Melberg iz Aston Vile.

Doduše, Stendardo je pozajmljen do kraja sezone, a Melberg će postati fudbaler Juventusa tek na kraju sezone.

Crno-beli pokušavali su da dovedu Sisoka još dok je igrao za Valensiju, a na novu inicijativu odlučili su se kada je postalo jasno da se letošnja pojačanja u veznom redu Tijago Mendes i Serhio Almiron ni posle šest meseci neće adaptirati na stil igre Juventusa i trenera Klaudija Ranijerija.

"Drago mi je da sam došao u ovako važan klub. Ovaj potez svakako predstavlja korak napred u mojoj karijeri, a nema potrebe da ističem koliko sam uzbudjen što ću se naći na istoj strani sa šampionima kakvi su Djidji Bufon i Alesandro Del Pjero. Takodje, radujem se ponovnom susretu sa "top" trenerom kakav je Ranieri", izjavio je Sisoko za Juventusovu radio stanicu.

Sisoko se odmah po potpisivanju ugovora za Juventus, vratio u Ganu na Afrički kup nacija, gde ga u dresu Malija očekuje presudan meč u grupi sa Obalom Slonovače.

Liverpul, s druge strane, mogao bi da zaradi i više od prodaje Sisoka, ukoliko on bude igrao dobro i postao standardan prvotimac Juventusa naredne sezone.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC