• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Osim na stadionu

Bivši fudbalski selektor Jugoslavije Ivica Osim u sredu će prisustvovati prijateljskoj utakmici između Japana i Bosne i Hercegovine.

 Ivica Osim na stadionu Izvor: MONDO

Biće to prvo pojavljivanje u javnosti proslavljenog fudbalskog stručnjaka, otkako je 16. novembra prošle godine doživeo težak moždani udar i zbog toga izgubio posao selektora reprezentacije Japana. Osim se, inače, još nalazi na bolničkom lečenju, ali su lekari procenili da je negovo zdravstveno stanje dovoljno dobro da može da prati duel između tima koji je doskora vodio i reprezentacije njegove otadžbine.

Selektor reprezentacije Japana Takeši Okada izjavio je da ne oseća nikakav dodatni pritisak zbog činjenice da će ga na debiju posmatrati njegov prethodnik.

"Usredsređen sam samo na tim koji moram da pripremim što je bolje moguće, jer nam je utakmica jedina provera pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pritisak bih osećao samo ako bi pobeda u prisustvu Osima značila da ću dobiti ekstra nagradu", našalio se Okada.

Predsednik Fudbalske federacije Japana Saburo Kavabuči rekao je da Osim ne želi nikakav publicitet i da novinarima neće biti dozvoljeno da razgovaraju s njim, niti će on davati bilo kakve izjave.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovie Meho Kodro izjavio je da će dolazak Osima na utakmicu imati pozivan efekat na njegove igrače.

"Reč je o mladim fudbalerima i mnogo od njih nikada nisu videli Osima uživo, ali on je naša legenda i svi znaju ko je on. Njegovo prisustvo za sve nas biće veliki izazov. Uostalom, kada kažete Osim, ne mislite samo na bosanski, već na svetski fudbal", rekao je Kodro.

(Tajug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC