• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Možda sam pogriješio...

"Ne želim da se vraćam u prošlost, možda sam pogriješio, možda nisam", prokomentarisao je Duško Tošić odluku da prošlog ljeta ode u Betis.

 Tošić: Možda sam pogriješio... Izvor: MONDO

Duško Tošić ponovo u Crvenoj zvezdi.

Poslije avanture u zeleno-bijelom dresu Betisa, koji je za četiri mjeseca u Primeri nosio samo 35 minuta na terenu, lijevonogi defanzivac vratiće se na "Marakanu".

U klubu su bili ljuti, zbunjeni i razočarani ljetos kada su u finišu prelaznog roka saznali da će Tošić iskoristiti pravo iz ugovora i otići na pozajmicu u klub iz Sevilje, koji je bio spreman da plati minimalno obeštećenje određeno za to. Ugovor je sastavljen tako da Crvena zvezda nije bila u situaciji da odbije transfer.

Uprkos svemu, trener i privremeni sportski direktor Robert Prosinečki brzo je našao zajednički jezik sa Tošićem, kada su se sreli u petak u Ljutice Bogdana.

"Da je bilo nesporazuma, sigurno se ne bismo tako brzo dogovorili o ponovnoj saradnji. Ne želim da se vraćam u prošlost, možda sam pogriješio, možda nisam, ali nikada se u životu nisam osvrtao unazad, pa neću ni sad", rekao je Tošić za zvanični internet portal Crvene zvezde i dodao.

On je ljeta 2010. godine došao u Crvenu zvezdu, a poslije godinu dana odlučio je da se oproba u Primeri. Ipak, za Betis nije odigrao nijednu cijelu prvenstvenu utakmicu... Iako nije igrao takmičarski fudbal praktično od utakmice Smederevo - Crvena zvezda 0:1, 28. avgusta, Tošić ističe da je spreman za start priprema.

"Motivisan sam i spreman za velike napore koji nas očekuju na pripremama. Jedva čekam da se vidim sa novim starim saigračima i radujem se ponovnoj saradnji sa Robijem. Daću sve od sebe da u drugoj polusezoni svojim dobrim igrama pomognem ekipi da ostvari rezultate kakve milioni navijača očekuju", rekao je Tošić i dodao:

"Misli su mi usmjerene samo na treninge i želju da kao ekipa ostvarimo što bolje rezultate i osvajimo neki od trofeja. Vjerujem da ćemo dati sve od sebe, bodovna razlika je velika, ali svako ko nosi Zvezdin dres uvijek mora da razmišlja samo o pobjedi. Treba da se skoncentrišemo na svoju igru, da pobjeđujemo sve protivnike, da damo sve od sebe na terenu, i kao plod svega toga da očekujemo nagradu u vidu nekog od trofeja", zaključio je Tošić koji 28. decembra odlazi u Španiju ponovo, kako bi raskinuo ugovor o pozajmici.

Kada se bude pojavio na pripremama Crvene zvezde 10. januara, Tošić će najvjerovatnije konkurisati za mjesto stopera.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC