• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Ako otjeraju Krleta, idem i ja

Trener Partizana priznao da su ga zvali članovi uprave u namjeri da ga ubijede da ostane kada smijene Mladena Krstajića i poručio: "Samo istina".

 Stanojević: Ako otjeraju Krleta, idem i ja Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević je na odmoru. Daleko od Srbije, Beograda i Humske 1. Međutim, trener Partizana nema mira ni tamo daleko. Do Maldiva su stigli potresi nastali prethodnih dana u taboru srpskog šampiona.

Poslije istupa u javnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je sasuo mnogo optužbi na račun predsjednika Dragana Đurića i uprave kluba, oglasili su se navijači, a onda i Stanojević. On je priznao da su ga kontaktirali pojedini članovi rukovodstva i ubjeđivali ga da ostane trener čak i ako (kada) smijene Krstajića. Ipak, mladi stručnjak je poručio da će napustiti Partizan ukoliko sportskom direktoru bude uručen otkaz.

Takođe, Stanojević je dodao da je stroprocentno uz Krstajića i da će se zajedno sa njim do posljednjeg dana boriti za "interes Partizana i istinu".

„Naravno da sam upoznat sa svakim detaljem... Pratim svaki forum, svaku izjavu, svaki meil podrške“, počeo je Stanojević izlaganje povodom novonastale situacije u crno-bijelom taboru.

Osvrnuo se na izjave Mladena Krstajića.

"Sve što je rečeno - rečeno je da bi se javnost i svaki navijač Partizana upoznali sa istinom. Nama je žao što je došlo do toga, svjesni smo svega, ali i Krstajićev i moj nastup je u interesu kluba i za dobrobit i bolju budućnost Partizana" .

Stanojević poručuje da do prepucavanja sa rukovodstvom nije došlo samo preko medija.

"Rečeno je sve ovo već upravi u lice na sastancima Upravnog odbora i na sekretarijatima, ali nije vrijedilo... Prelazili su preko svega! Morali smo javno da iznesemo detalje" .

Stanojević i Krstajić su stajali jedan uz drugoga i tokom prethodnih bura u Humskoj 1. Tako je bilo kada je nastala frka zbog neisplaćene prve rate Sao Kaetanu za transfer Eduarda, tako je bilo i kada je uprava smijenila Stanojevića, a onda ga vratila na trenersku klupu.

"Potpuno sam uz Krstajića! Sve radimo samo u intersu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije, nama je samo Partizan iznad svega! Slične stvari smo već govorili. Ja sve u mojim izjavama, samo što je Krle imao i druge priče koje iskaču iz mojih ovlaščenja! Ali, sto odsto sam uz njega" , nastavio je Stanojević i dodao:

"Djeca smo ovoga kluba i sve što imamo pokazujemo na terenu! Ne želimo na ovakav način da pokazujemo ljubav prema klubu, zato nam je i žao što je došlo do medijske pompe, ali ponavljam - sve je to zbog istine. Ne pravimo kompromise i nemamo druge interese, naš jedini interes je interes Partizana. Svaka moja riječ je tu da bi se spriječila obmana javnosti. Ovo nije borba za pozicije, samo stajemo u zaštitu istine i bolje budućnosti kluba".



Očekuje se da će Krstajiću biti uručen otkaz na sastanku Upravnog odbora u ponedeljak.

"Ne postoji problem da odemo. Sutra ću napustiti klub ako je u intersu Partizana, ali ću se do kraja boriti za istinu! Neka me suspenduju, otjeraju... Ali ja moram da se borim za klub čiji sam dio cijelog života" .

I na kraju, šef crno-bijele struke priznao je da su ga zvali članovi rukovodstva.

"Istina je da su me zvali članovi Upravnog odbora u namjeri da me zadrže i nagovijestili mi da će Krstajić biti smijenjen... Ja sam im samo rekao da odlazim i ja ako otjeraju Krleta. Mislim da su time shvatili da mi radimo samo za Partizan i da nemamo drugi interes" , zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC