• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj "Kristijano Ronaldo" pred FIFA

Dok je Mančester junajted podnosio tužbu protiv Reala, navijači španskog kluba doputovali su na trening Portugalaca i dozivali fudbalera u Madrid.

 Slučaj "Kristijano Ronaldo" pred FIFA  Izvor: MONDO

Mančester junajted podneo je tužbu protiv madridskog Reala. Svetska kuća fudbala (FIFA) presudiće u slučaju "Kristijano Ronaldo" zbog pokušaja Španaca da im preotmu najboljeg igrača.

Čelnici Mančestera upozorili su pre dve nedelje Real da će povući ovakav potez ako oni nastave da vrbuju Portugalca, a pošto predsednik "kraljevskog kluba" Ramon Kalderon još nije odustao od najboljeg igrača Premijer lige slučaj je došao pred FIFA.

"Mančester junajted je 27. maja jasno rekao da će prijaviti Real organima FIFA ako se nastave njihovi pokušaji da uzdrmaju naseg igrača. Real Madrid nažalost nije odustao od svojih namera i nije nam preostalo ništa drugo nego da ih prijavimo, što smo i uradili. Precizan sadržaj tužbe nećemo otkrivati", saopšteno je na zvaničnom sajtu "đavola".

Portparol FIFA Peka Odriozola rekao je da je još rano govoriti o potezima Svetske kuće fudbala kada je ovaj slučaj u pitanju.

"Prvo moramo da razmotrimo o kakvoj se tačno tužbi radi, a onda ćemo da vidimo kakve korake ćemo da preduzmemo", rekao je Odriozola.

Ronaldo se trenutno nalazi sa reprezentacijom Portugala na EP u Švajcarskoj i Austriji, a navijači Reala doputovali su na otvoreni trening Portugalaca, razvili zastave i šalove i dozivali fudbalera u svoj grad.

"Oni nemaju nikakav dokaz jer ništa se nije ni dogodilo. Postoje samo novinski napisi i glasine da igrač hoće da ode iz kluba, ali u ovom trenutku to nije moguće, jer ne žele da ga prodaju. Junajted ima pravo da se žali, ali mi nismo ništa uradili niti ćemo. To je stvar između igrača i kluba", rekao je predsednik Reala.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC