• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Vejn Bridž? Onaj igrač golfa?

Italijan na klupi Mančester sitija ne shvata zašto lijevi bek ne napusti "građane". "Subotom valjda igra golf". Bridž: "Ne igram".

 Manćini: Vejn Bridž? Onaj igrač golfa? Izvor: MONDO

Sjećate li se Vejna Bridža? Fudbalera koji se razveo kada je saznao da ga je žena varala sa Džonom Terijem? Bivšeg prvotimca "Albiona", koji ne dobija priliku da igra za Siti ni kada su njegovi konkurenti Aleksandar Kolarov i Gael Kliši povrijeđeni?

Sigurno vam češće pada na pamet nego njegovim saigračima, koji ga skoro cijele sezone nisu vidjeli na treningu, a više neće imati priliku ni da ćaskaju sa njim u klupskim prostorijama.

Trener "građana" Roberto Manćini odlučan je u namjeri da ga otjera iz kluba i, u skladu sa tim, sve glasnije negoduje zbog njegovog boravka u Mančesteru.

Optužio ga je da ne napušta Siti samo zbog visoke plate (95.000 funti nedjeljno) i ne dozvoljava mu više ni da trenira sa mladim timom.

Upitan da li zna šta Vejn Bridž radi dok ekipa igra utakmice, Manćini je odgovorio: "Ne znam, valjda igra golf".

Trener lidera Premijer lige gnjevan je na lijevog beka i zbog toga što je nedavno odbio da pređe u Portsmut zato što mu otac navija za Sautempton.

S druge strane, defanzivac kome je karijera krenula silaznom putanjom od svađe sa bivšim saigračem iz reprezentacije, ne ostaje dužan Italijanu i poručuje mu da on u stvari želi da napusti klub, ali da mu to uprava ne dozvoljava.

"Manćini me očigledno ne poznaje dobro zato što ne igram golf... Kada sam igrao u Čelsiju konkurent za mjesto u timu bio mi je Ešli Kol - tada najbolji lijevi bek na svijetu, a opet sam igrao. To se ne događa u Sitiju. Nikad mi ništa nije objašnjeno, ali je očigledno da me ne želi".

Bridž kaže da se trudi da napusti klub u kome se osjeća izolovano, ali da je vlasnicima "građana" stalo do novca više nego njemu.

"Niko ne razgovara sa mnom. Manćini ne priča ni sa kim od igrača. Samo sam jednom vidio da je neko ovako izolovan u klubu - kada sam igrao sa Vinstonom Bogardeom u Čelsiju. Obično treniraš sa ekipom, čak i kad žele da napustiš tim. Kad god je trebalo da me puste da odem pravili su problem oko obeštećenja".

"Nikad se nisam svađao. Nisam takav tip. Ne volim sukobe, da budem iskren. Neki igrači su mnogo drugačiji od mene - oni bi pozvali trenera i rekli sve što imaju. Ja se uzdam u to da će se stvari same riješiti", priznaje svoju ravnodušnost Bridž.

Iako ne igra, brojni klubovi se interesuju za njegove usluge, a među njima je i Arsenal. Da li će neko biti zainteresovan za otkup njegovog ugovora koji ističe 2013. godine saznaćemo uskoro.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC