• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oumaru ide u Tursku?

Kamerunac Abubakar Oumaru, napadač Vojvodine i najbolji strani fudbaler u Srbiji, nalazi se na listi želja turskog prvoligaša Burse.

 Oumaru ide u Tursku? Izvor: MONDO

Navodno, u ovom klubu nisu zadovoljni onim što je u prethodnih šest mjeseci pružio Prins Tejgo, bivši prvotimac Partizana, pa zamjena za njega vidi u Letećem Kameruncu, koji je na 27 utakmica za Novosađane postigao jedanaest golova, prenosi "Žurnal".

Oumaru je u ljeto 2010. došao u Vojvodinu iz OFK Beograda i za kratko vrijeme postao ljubimac navijača, prepoznatljiv po vihornim prodorima, nebeskim skokovima i nesebičnom požrtvovanju.

Prema turskim izvorima, predstavnici Burse već duže vreme prate Oumarua, a posebno se emisarima tog kluba dopao kada su ga gledali u Beogradu, u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, kada je Vojvodina kao gost pobijedila Crvenu zvezdu sa 2:0.

Iako nije bio strijelac u tom meču, Kamerunac je apsolutno zadovoljio i zato se ovih dana govori da će turski prvoligaš, čiji član je i bivši prvotimac Novosađana Milan Stepanov, uskoro na adresu Vojvodine uputiti zvaničnu ponudu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC