• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Ako odu Krle i Sale, idem i ja

Trener Teleoptika odbacio mogućnost da postane novi šef struke Partizana i najavio odlazak ako Krstajić bude smijenjen, a povuče se i Stanojević.

 Rašović: Ako odu Krle i Sale, idem i ja  Izvor: MONDO

Svi u Humskoj 1, kao i kompletna srpska fudbalska javnost, sa nestrpljenjem iščekuju ponedjeljak i sjednicu Upravnog odbora Partizana. Očekuje se reakcija klupskog rukovodstva poslije bure izazvane izlivom bijesa sportskog direktora Mladena Krstajića u četvrtak.

Na Krstajićevu stranu izjavom u subotu decidirano se stavio trener Aleksandar Stanojević i najavio da će u slučaju da sportski direktor bude smijenjen, što se očekuje, on podnijeti ostavku i tako stavio dodatni pritisak na rukovodstvo. Ujedno, Stanojević je priznao da su ga iz Upravnog odbora zvali kako bi ga ubijedili da ipak ostane na klupi čak i poslije Krstajićeve smjene što je on kategorično odbio.

Tada se pronijela vijest da uprava već sprema Stanojevićevog nasljednika i da joj je prvi pik Vuk Rašović, trener Teleoptika, koji je nedavno položio za PRO licencu.

Odgovor na pitanje da li je istina da je Rašović planiran za novog šefa struke, kao i na mnoga druga aktuelna, nismo mogli da dobijemo prethodnih dana od predsjednika Dragana Đurića, jer se nije odazvao na nekoliko desetina poziva.

Međutim, oglasio se Rašović i potvrdio da Krstajić i Stanojević nisu usamljeni u “borbi za istinu”, kako je sami nazivaju, a istovremeno odbacio mogućnost da postane šef struke crno-bijelih.

“U potpunosti podržavam Krleta i Saleta. Ukoliko Krstajić dobije otkaz, a Stanojević se povuče, isto ću uraditi i ja” , jasan je Rašović.

Mladi stručnjak je bio pomoćnik u stručnom štabu prvog tima Goranu Stevanoviću, a onda i Stanojeviću, dok u januaru nije postavljen za trenera Teleoptika, odnosno za nasljednika Zvonka Varge.

“Sportski direktor i šef struke imaju moju punu podršku. Mi smo svi djeca Partizana i sve što radimo - radimo u interesu kluba. Partizan nam je dao sve u životu, i više nego što mi možemo ikada da mu vratimo” .

Rašoviću se pripisuju zasluge za odlične rezultate Partizanovog “mlađeg brata” u jesenjem dijelu sezone (treće mjesto na tabeli Prve lige Srbije), kao i za afirmaciju mladih igrača, kako onih već prebačenih u prvi tim, tako i onih koji bi trebalo da budu priključeni ove zime.

“Najmanje što u ovom trenutku možemo je da se borimo za istinu” , zaključio je Vuk Rašović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC