• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" na Kipru, u Škotsku sa zakašnjenjem

Srpska reprezentacija učestvovaće na turniru na Kipru 28. i 29. februara. Škoti hoće da sa "orlovima" igraju 8. septembra.

 "Orlovi" na Kipru, u Škotsku sa zakašnjenjem Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije učestvovaće na turniru na Kipru, koji će se održati 28. i 29. februara. Prvi srpski stručnjak Radovan Ćurčić okupiće igrače dan ranije.

Srbija je već učestvovala na istom turniru 2009. godine i tada je savladala domaćina 2:0, a u finalu je poražena od Ukrajine 0:1.

Sljedeće izdanje turnira biće 14. po redu. FSS je Kipranima potvrdio dolazak, a preostala dva učesnika biće naknadno određena. Prvog dana takmičenja igraće se polufinalne utakmice, a dan kasnije reprezentacije će se boriti za prvo, odnosno treće mjesto.

Policija traži pomjeranje meča u Glazgovu

Fudbalski savez Škotske uputio je zahtjev srpskim kolegama i Komisiji za takmičenje nacionalnih selekcija FIFA da se premijerni kvalifikacioni meč za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu igra dan kasnije od predviđenog termina.

Naime, duel Škota i "orlova" prema prvobitnom programu trebalo bi da se igra 7. septembra u Glazgovu, ali je na insistiranje lokalne policije upućen zahtjev da se igra 8. septembra u 15 sati (16 sati po srednjeevropskom vremenu).

Zahtev Škota nije izuzetak i, kako se apostrofira u njihovom dopisu, nema nikakve veze sa srpskim navijačima. Praksa je da Škoti igraju dan kasnije od ostalih reprezentacija u kvalifikacijama zbog iskustva policije - organima reda tako je lakše da iskontrolišu domaće pristalice.

Posljednju riječ imaće FIFA.

Pored Srbije i Škotske u Grupi A kvalifikacija su još i Hrvatska, Belgija, Makedonija i Vels.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC