• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volfsburg ozbiljno "zagrizao" za Lukovića

Aleksandar Luković mogao bi lako da postane treće "balkansko" pojačanje Volfsburga ove zime, piše ugledni njemački magazin "Kiker".

 Volfsburg ozbiljno "zagrizao" za Lukovića Izvor: MONDO

Povremeni reprezentativac Srbije, koji tek povremeno nastupa za ruski Zenit ove sezone, nalazi se na listi želja trenera "vukova" Feliksa Magata, koji je prethodno doveo dvojicu mladih fudbalera sa Balkana, napadača Ferhana Hasanija (20) iz Škendije i vezistu Slobodana Medojevića (20) iz Vojvodine.

Navodi se da bi Volfsburg platio za Lukovića oko tri miliona evra, iako je Zenit za njega izdvojio blizu devet miliona evra u julu 2010. godine, kada ga je doveo iz Udinezea. "Kiker" piše da bi Volfsburg u njemu mogao da dobije iskusnog defanzivca, koji može da igra i stopera i lijevog beka, koji ima 27 nastupa za reprezentaciju, 107 igara u Seriji A za Udineze i Askoli, ali samo 28 nastupa u ruskoj Premijer ligi za godinu i po dana u Sankt Peterburgu.

"On je veoma dobar igrač, sa snažnim karakterom. Može da pomogne Volfsburgu", rekao je bivši igrač "vukova", a sada plejmejker Dinama iz Moskve, Zvjezdan Misimović.

Ukoliko uzme Lukovića, Volfsburg bi u kratkom vremenu mogao da "ukrade" i drugog igrača Crvenoj zvezdi, poslije Medojevića.

Crveno-bijeli dugo već žele da dobiju Lukovića na pozajmicu od Zenita, ali je realnost da bi ruski tim prije prodao igrača na kojeg ne računa trener Lućano Spaleti, nego što bi ga dao na pozajmicu u njegovoj 30. godini.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC