• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter pušta Snajdera u Junajted?

Mančester junajted mogao bi, konačno, da dobije Veslija Snajdera.

 Inter pušta Snajdera u Junajted? Izvor: MONDO

Poslije protraćenog prošlog ljeta, tokom kojeg su uzaludno pokušavali da ga dovedu, na "Old Trafordu" dobiće novu priliku u januarskom prelaznom roku, a engleski "Daily Mail" tvrdi da će im tada posao biti značajno olakšan, jer Inter planira da proda Holanđanina!?

Zbog povreda, Snajder je malo igrao ove sezone za nerazure, koji se nalaze u konstantnom padu forme i rezultata od kada su u sezoni 2009/10, sa Žozeom Murinjom, osvojili sve što se osvojiti može.

To frustrira, koliko navijače Intera, toliko i samog Snajdera, koji smatra da bi titule morao da potraži na nekom drugom mjestu, nakon što je Italiju pokorio sa Interom, Španiju sa Real Madridom, a Holandiju sa Ajaksom.

Menadžer Junajteda ser Aleks Ferguson priznao je da će morati da porazmisli o kupovini ove zime, s obzirom na to da je ekipu pogodila serija teških povreda, da su kapiten Nemanja Vidić i Daren Flečer završili sezonu, a da su teške povrede zaradili Anderson, Fabio, Tom Kleverli, Ešli Jang, itd.

Ukoliko bi prihvatio da pređe na "Old Traford", Snajder (27) bi morao da zaboravi na svoju astronomsku platu u Interu, koja iznosi 200.000 funti nedjeljno.

Trener Intera Klaudio Ranijeri nada se da neće izgubiti fenomenalnog plejmejkera ove zime.

"Ne želim ni da razmišljam o timu Intera bez Snajdera u njemu, jer je on pero na našoj kapi", rekao je Ranijeri, koji je potom dodao da njegove riječi nisu presudne i da je to pravo pitanje za predsjednika kluba Masima Moratija.

Snajder je igrao za Ajaks od 2002. do ljeta 2007. godine, kada ga je tadašnji sportski direktor Reala Predrag Mijatović doveo u Madrid za 27 miliona evra. Snajder je osvojio titulu sa Realom, ali je odlaskom Mijatovića i dolaskom sadašnjeg predsjednika Florentina Pereza označen kao višak u kampanji za dobijanje Kake i Kristijana Ronalda, pa je za svega 15 miliona evra došao u Inter na ljeto 2009. godine.

Odmah je dobio broj "10" u timu Žozea Murinja i postao igrač oko kojeg se sve vrtilo u sezoni "Triplete" za nerazure. Fantastičnu sezonu na klupskom nivou, potvrdio je narednog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine, kada je stigao do finala sa reprezentacijom Holandije.

Od tada, kao i Inter, Snajder "tinja" i čeka promjenu koja će ga vratiti u fudbalsku elitu. Ta promjena mogla bi da bude i druge prirode, ako Inter ove zime sačuva najboljeg igrača i dovede trenera Zenita iz Sankt Peterburga, Lućana Spaletija, koji bi mogao da promijeni spori ritam nerazura.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC