• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Volio bih da radim u Srbiji

Trener kiparskog Apoela Ivan Jovanović izjavio je da bi mu bila čast da sjedne na klupu reprezentacije, ali i Partizana ili Crvene zvezde.

 Jovanović: Volio bih da radim u Srbiji Izvor: MONDO

Čovjeka koji je odveo Apoel u osminu finala Lige šampiona, neki su već pominjali kao idealno rješenje za upražnjenu poziciju selektora Srbije.

Jovanović je u utorak, poslije proglašenja za srpskog trenera godine, diplomatski odgovorio šta misli o takvoj mogućnosti.

"Nije me zvao niko iz našeg Saveza, ali kao Srbinu bi mi bila velika čast da jednog dana radim u svojoj zemlji, bez obzira na to da li je u pitanju funkcija selektora ili trenera jednog od naša dva najveća kluba", rekao je Jovanović Tanjugu poslije svečanosti održane u hotelu "Hajat".

Nekadašnji fudbaler Rada podsjetio je da je iz Srbije otišao još 1989. godine, ali da nikada nije zaboravio ko je i odakle je.

"Uvek mi je dodatna motivacija da afirmišem svoju zemlju, pogotovo kada je u pitanju Liga šampiona, najjače fudbalsko takmičenje na planeti. Zato mi nije bilo baš prijatno kada sam u Beogradu eliminisao Zvezdu i Partizan", izjavio je Jovanović.

Naredni rival njegovom timu biće francuski Lion.

"Ni mi u Apoelu nismo svesni kolike su nam mogućnosti. Želeli smo da uđemo u grupnu fazu i uspeli smo. Posle smo želeli da pružimo što jači otpor timovima kao što su Zenit, Porto i Šahtjor i uspeli smo da prođemo dalje kao prvi u grupi. Sada smo opet u istoj poziciji - Lion je favorit, ali i mi imamo malu šansu, pogotovo jer je revanš na našem terenu".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC