• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko umjesto Krstajića? Ko umjesto Stanojevića?

Ivica Kralj demantuje da će naslijediti Krstajića: "Ne licitirajte mojim imenom kad je Partizan u pitanju".

 Ko umjesto Krstajića? Ko umjesto Stanojevića? Izvor: MONDO

Nije se pošteno ni osušila tinta od pisanja otkaza Mladenu Krstajiću na mjestu sportskog direktora FK Partizan, a već su počele licitacije u štampi ko bi mogao da ga zamijeni na toj funkciji. Naravno, ne samo njega, jer je u pitanju i mjesto trenera prvog tima, jer se smjenjivanjem Krstajića, automatski povukao i šef struke crno-bijelih Aleksandar Stanojević.

Principijelno, držeći datu riječ, sa mjesta trenera Teleoptika povukao se i Vuk Rašović, koji je nedavno položio za PRO licencu.

Uprava Partizana moraće brzo da radi, jer se približava planirani početak priprema. A pitanje je ko će igrače "prozivati".

Beogradskom čaršijom u utorak se pronijela glasina da bi zamjena za Krstajića mogao da bude nekadašnji golman Ivica Kralj. Međutim, Krstajićev vjenčani kum je to demantovao.

"I do mene je stigla ta glasina, ali vam tvrdim da me niko iz kluba nije zvao. I volio bih da ne licitiraju mojim imenom kad je Partizan u pitanju", rekao je Kralj "Večernjim novostima".

Mnoge igračke legende Partizana su već "potrošene". Ivan Tomić, Gordan Petrić, Zoran Mirković, Slaviša Jokanović, Savo Milošević...svi oni su iz Humske otišli na, najblaže rečeno, ne baš lijep način. Ali, uvijek su ostali uz Partizan.

Predrag Mijatović je nedavno izjavio da je struka Partizana, odnosno njegov sportski dio, u najboljim rukama.

Jedan od članova UO Partizana Miodrag Vukadinović u utorak je rekao da će nasljednika Krstajića biti "neko od proslavljenih igrača Partizana".

"Za sada su četiri imena u igri. O tome ćemo razgovarati poslije Nove godine".

Paralelno sa pronalaženjem novog sportskog direktora, predsjednik Partizana Dragan Đurić i njegovi saradnici moraće da prionu da pronađu Stanojevićevog zamjenika.

Teško je za povjerovati da će neko od bivših igračkih i trenerskih legendi Partizana prihvatiti posao poslije ovakvog odlaska Stanojevića (sve to još treba da bude ozvaničeno kad se on bude vratio sa odmora).

Mediji pišu da je jedan od najozbiljnijih kandidata Zoran Milinković, nekadašnji trener Vojvodine i još nekoliko klubova u Srbiji. Način na koji je Milinković vodio Vojvodinu u finalu Kupa Srbije ove godine i zbog povlačenja ekipe sa terena, ostao je u neprijatnom sjećanju navijačima Partizana.

Miodrag Ješić je dobio otkaz u Iranu. Klub koji je trenirao završio je na skromnom 13. mestu poslije prvog dijela šampionata. Ali, i on je ostao u neprijatnom sjećanju navijačima Partizana.

Inostrano rješenje?

Dragan Đurić je takođe danas, reagujući na izjavu Stanojevića, rekao da će brzo biti riješena "ta situacija, u naredna dva-tri dana".

"Već radimo i na alternativnim rješenjima i mogu da vam kažem da su u igri velika imena", rekao je Đurić.

Pominje se Lotar Mateus, čovjek koji je uveo Partizan u Ligu šampiona 2003. godine. Ali, prema saznanjima MONDA, to je najmanje realna opcija.

Vukadinović je o pitanju trenera rekao: "Nemamo jedno ime na umu već 13".

Ko god da dođe, susrešće se sa nezadovoljstvom dobrog dijela navijača Partizana, koji su preko raznoraznih foruma, u komentarima, izrazili podršku Stanojeviću i Krstajiću. Uostalom, ostavljaju Partizan na +10 ispred Crvene zvezde...

(P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC