• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Žuržinov stiže u banjalučki Borac

Fudbaler mostarskog Zrinjskog Igor Žuržinov trebao bi da postane treće pojačanje aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

 I Žuržinov stiže u banjalučki Borac Izvor: MONDO

Nakon što su na "Gradski stadion" stigli vezisti Ognjen Radulović (Omladinac iz Mionice, član Prve lige Federacije BiH) i Mladen Žižović (Zrinjski), treće pojačanje crveno-plavih za proljećni dio sezone u Premijer ligi BiH trebao bi postati Igor Žuržinov.

Trener Banjalučana Velimir Stojnić potvrdio je listu "EuroBlic" da je sve dogovoreno sa igračem Mostaraca, ali da transfer "koči" papirologija.

Žuržinov ima važeći ugovor sa klubom "Pod Bijelim brijegom" do ljeta 2012. godine, ali uz klauzulu po kojoj može da ode ove zime ukoliko ne uspije da se dogovori sa "plemićima" oko visine primanja.

"Sve je još otvoreno, ali dogovor sa Zrinjskim nije postignut i daleko sam od mostarskog kluba", kratko je rekao Žuržinov.

S druge strane, Banjalučani su dali jasnu ponudu, koja je viša od one mostarske.

"Mi smo s njim sve dogovorili i sada preostaje da se riješi papirologija i čim prođe zvanični prelazni rok (6. februara), kao i ostala pojačanja, postaće član Borca", rekao je Stojnić.

Pored ove trojice u Banjaluku bi trebala da stignu još dvojica fudbalera i to na pozicijama napadača i štopera. Odavno se pominju bivši igrači Borca Vule Trivunović i Leonid Ćorić kao mogući defanzivci, ali ime špica još nije poznato.

"Mogu samo da kažem da je riječ o provjerenom napadaču, koji ima iskustva igranja u prvenstvu BiH", podvukao je trener banjalučke ekipe.

Borac je jesenji dio šampionata završio na četvrtom mjestu sa šest bodova minusa iza lidera Željezničara, a uspio je i da izbori plasman u polufinale Kupa BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC