• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Stigao i Kasalica

Crveno-bijeli na "Marakani" predstavili novog napadača. U četvrtak stiže i drugo pojačanje iz Slobode Point Nikola Maksimović.

 ZVEZDA: Stigao i Kasalica Izvor: MONDO

Rukovodstvo Crvene zvezde ispunilo je još jednu želju svog trenera i sportskog direktora Roberta Prosinečkog.

Na "Marakanu" je stigao i efikasni napadač Slobode Point Filip Kasalica (23), kao prvi dio "paketa" iz Užica, u kome se nalazi i njegov bivši i budući saigrač Nikola Maksimović (20).

Generalni sekretar tima iz Ljutice Bogdana Đorđe Stefanović kaže da su pregovori sa rukovodstvom Slobode bili teški i korektni, kao i da je njihovim završetkom Zvezda okončala prelazni rok.

"Filip je bio želja Roberta Prosinečkog i naše je bilo da mu je i ostvarimo. Dovođenjem Maksimovića prelazni rok je za nas završen. Vidjećemo šta će se desiti do 8. februara, možda se ukaže još neka prilika. U svakom slučaju, ovo je bilo ono što smo htjeli", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Crveno-bijeli su ove zime doveli pojačanja na svim pozicijama. Posljednju liniju su pojačali Filipom Mladenovićem, Nikolom Maksimovićem, omladincem Jovanom Krnetom, kao i povratnikom Duškom Tošićem.

Vezni red je "osvježen" Lukom Milivojevićem i iskusnim Markom Perovićem, dok će za mjesto u napadu konkurisati dojučerašnji omladinac Ognjen Ožegović i novi "broj 17" Filip Kasalica.

Kako kaže, dugo je sanjao da igra u Zvezdi.

"Ostvario mi se jedan od snova, a nadam se da ću dosanjati san da sa Zvezdom osvojim i neki pehar. Ne plašim se i znam šta me čeka", rekao je Kasalica tokom prvog obraćanja novinarima kao fudbaler crveno-bijelih.

Mladi centarfor bio je efikasan ove jeseni. Na 14 mečeva postigao je 7 golova, a pogodio je mrežu i u duelu Slobode Point i Zvezde.

"Raspitivao sam se i za 'devetku'... to je jako 'težak' dres. Znam ko ga je sve nosio i spreman sam da ponesem teret igranja u Zvezdi. Nisam još pričao sa trenerom oko svoje uloge u timu".

Crveno-bijeli pripreme za novu sezonu počinju 10. januara, a Robert Prosinečki je, po svemu sudeći, dobio ekipu kakvu je tražio poslije lošeg jesenjeg dijela prvenstva.

(M. Šolak - MONDO, foto: crvenazvedafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC