• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Zvezda neće, Tole hoće Džaju!

"Za čovjeka i stručnjaka kakav je Dragan Džajić definitivno ima mjesta u FSS", izjavio je Tomislav Karadžić u intervjuu za SOS kanal.

 Kad Zvezda neće, Tole hoće Džaju! Izvor: MONDO

Zvezda neće, ali FSS hoće Džaju!

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić namjerava da vrati legendu Crvene zvezde Dragana Džajića u svoj tim.

To je prvi čovjek srpskog fudbala izjavio tokom intervjua za SOS kanal.

Dan poslije intervjua koji je Džajić dao gostujući u emisiji "Između dve vatre" na Televiziji B92 i tokom kojeg je istakao da je pristao da se vrati u Ljutice Bogdana, ali da je poslije sjednice Upravnog odbora Crvene zvezde izostao zvanični poziv, navodno je reagovao FSS.

Podsjetimo, Džajić je jednom već prihvatio da radi u Fudbalskom savezu Srbije, krajem januara 2008. godine promovisan je u direktora svih reprezentacija Srbije, ali je svega osam dana kasnije uhapšen uz tv kamere i fotoaparate, a suđenje traje i danas.

U međuvremenu, poslije petog uzastopnog poraza Crvene zvezde od Partizana u "vječitim derbijima", na "Marakani" rodila se ideja da se Džajić vrati na mjesto savjetnika sportskog sektora i da bude blisko uz mladog trenera Roberta Prosinečkog, ali do realizacije te ideje nije došlo. Iz svih izjava, i Džajićevih, i aktuelnih čelnika crveno-bijelih, nije bilo moguće ni naslutiti, a kamoli zaključiti zašto nije došlo do saradnje, kao ni to da li je ona samo odložena ili je definitivno propala.

Za razliku od svog prethodnika Terzića, Karadžić najboljeg srpskog fudbalera svih vremena vidi na poziciji potpredsjednika zaduženog za sport.

"Za čovjeka i stručnjaka kakav je Dragan Džajić definitivno ima mjesta u FSS. Planiram da se u narednom periodu sastanem sa njim i da popričamo o mogućnosti da se vrati u Savez. Sa njim u upravi, srpski fudbal bi bio znatno jači, ne bismo morali da brinemo o tome ko je selektor, ko će igrati za reprezenaciju. Džajić je čovjek čije znanje bi koristilo ovoj zemlji", smatra Karadžić.

On je, takođe, prokomentarisao i odluku aktuelne Uprave Crvene zvezde da ne dovrši započeto u pregovorima sa Džajićem.

"Ne bih želio da se moji komentari pogrešno shvate, ali smatram da je Dragan Džajić neko ko bi umnogome pomogao Crvenoj zvezdi", izjavio je Karadžić.

U pomenutom intervjuu, između ostalog, Džajić je otkrio da je uhapšen na dan kada se spremao da odleti sa reprezentacijom Srbije na utakmicu sa Makedonijom u Skoplju. Takođe, on je autora emisije Jugoslava Ćosića u više navrata zamolio da se o budućnosti razgovara neki drugi put, ne želeći da govori o svojim planovima, eventualnoj kandidaturi za predsjednika Crvene zvezde na najavljenim izborima, itd.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC