• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: U Zvezdi, možda, narednog ljeta...

"Za sada, mislim da je prerano da se moje ime povezuje sa Crvenom zvezdom. Bar do sljedećeg ljeta...", izjavio je reprezentativac Srbije Miloš Ninković.

 Ninković: U Zvezdi, možda, narednog ljeta... Izvor: MONDO

Dugo, dugo već Crvena zvezda želi da dovede Miloša Ninkovića u svoje redove.

To se, prema riječima reprezentativca Srbije, neće dogoditi bar do narednog ljeta.

Vezista Dinama iz Kijeva i navijač crveno-bijelih, Ninković, poručio je u intervjuu koji je dao za ukrajinski fudbalski portal "football.ua" da namjerava da završi sezonu u plavo-bijelom dresu koji nosi već osmu sezonu i da će tek tada sjesti za sto sa predsjednikom Igorom Surkisom i trenerom Jurijem Seminom.

"Rekao sam više puta da sam navijač Crvene zvezde i da mi je želja da igram za taj klub, ali u ovom trenutku imam ugovor sa Dinamom. Do ljeta ću ostati u Kijevu, gdje želim da osvojim titulu šampiona Ukrajine. Poslije toga, zajedno sa predsjednikom kluba i trenerom, razgovaraću o svim mogućim opcijama, kako bi bilo dobro i meni i klubu", rekao je Ninković, koji nije želio da komentariše spekulacije da ga želi njemački Štutgart.

"Ne mogu da vam odgovorim na to pitanje. Trenutno sam na odmoru i potpuno sam 'resetovan' od fudbalskih tema. Ne čitam novine, ne idem na internet. Ne želim da mi te misli opterećuju glavu", ogradio se 27-godišnji Beograđanin, koji je u Kijev otišao još 2004. godine, poslije svega dve sezone u Čukaričkom.

Do danas, proveo je dugih sedam i po godina u Kijevu. Stoga, uslijedilo je pitanje da li misli da je vrijeme da promijeni sredinu...

"Ne bih rekao tako... Tokom ovog perioda koji sam proveo u klubu, Dinamo mi je dao sve. Ja sam to prihvatio kao fudbaler, naučio mnogo, doživio klub kao svoju kuću. Ne bih imao ništa protiv da ostanem u Dinamu, ali ćemo svakako razgovarati o svim problemima koji se tiču mog statusa. Mnogo toga zavisiće od predsjednika i trenera", dodao je Ninković, koji je imao period proboja do prvog tima, potom ulogu nezamjenjivog veziste i trenutno - rezerve.

Uprkos tome što sve manje počinje utakmice, Ninkovića su pitali da li smatra da bi njegov eventualni povratak u srpski fudbal, odnosno Crvenu zvezdu, bio korak unazad u njegovoj karijeri.

"Moguće, jer Crvena zvezda prolazi kroz težak period, ali to je najveći srpski klub. Za sada, mislim da je prerano da se moje ime povezuje sa Crvenom zvezdom. Bar do sljedećeg ljeta...", zatražio je Beograđanin još šest mjeseci do odluke o tome da li će, konačno, obući crveno-bijeli dres.

Ninković je od 2004. do danas odigrao 147 utakmica za Dinamo i postigao 14 golova, a počeo je polako i da vraća status startera. On je u prvenstvu Ukrajine i Ligi Evrope ove sezone zabilježio 17 nastupa, dok je u cijeloj prošloj sezoni (2010/11) igrao samo 20 puta, od čega 11 u prvenstvu.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je 24 puta i još čeka prvi pogodak.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC