• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UO PARTIZAN: I Bjeković na tapetu!

Uprava Partizana smijenila Bjekovića sa mjesta savjetnika predsjednika kluba. Albert Nađ koordinator komisije za sportska pitanja.

 UO PARTIZAN: I Bjeković na tapetu! Izvor: MONDO

Oko sat vremena trajala je sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Partizan, ali članovi tog tijela nisu željeli da daju izjave okupljenim novinarima u Humskoj.

Poslije sjednice saopšteno je da je nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković smijenjen sa mjesta savjetnika predsjednika kluba Dragana Đurića, kao i da je član UO i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ određen da koordinira radom komisije o svim sportskim pitanjima.

Nađ je, inače, bio jedini član UO koji je na sjednici prije tri dana, glasao protiv smjenjivanja Mladena Krstajića sa mjesta sportskog direktora kluba i tada je poručio da će se "boriti za Partizan".

Upravni odbor Partizana konstatovao je da je Mladen Krstajić na jučerašnjoj konferenciji za novinare "ponovio neosnovane i neargumentovane primjedbe na rad UO i predsjednika".

"Zaključeno je da bi svaka dalja polemika u javnosti bila daleko ispod reputacije i renomea FK Partizan. UO će obezbijediti sprovođenje aktivnosti dugoročne politike kluba i ostvarenje takmičarskih ciljeva. Svi pokušaji da se poremeti rad kluba, ugrozi njegova stabilnost i izazovu takmičarski neuspjesi biće spriječeni i vjerujemo prepoznati i osuđeni od strane javnosti i navijača", poručila je uprava Partizana i dodala da će izvještaj o svom radu u prethodnom periodu podnijeti nadležnim organima i javnosti.

Osim odluka o Bjekoviću i Nađu, Upravni odbor je razmatrao i radnu verziju Nacrta Statuta i date sugestije i ovlastio radnu grupu i nadležne službe da izrade konačnu verziju do polovine januara s obzirom da će isti biti usvojen do polovine februara.

Prije tri dana, UO Partizana smijenio je Mladena Krstajića sa mjesta sportskog direktora, a ostavku je odmah potom najavio trener prvog tima Aleksandar Stanojević. Principijelno ih je podržao trener Teleoptika Vuk Rašović, koji je podnio ostavku na tu funkciju.

(R.J. - MONDO - arhivska fotografija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC