• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefanović za MONDO: Nepotrebni pritisci FSS

Gensek Crvene zvezde Đorđe Stefanović poručuje da je suspenzija registracije novih igrača potpuno bespotrebna u ovom trenutku.

 Stefanović za MONDO: Nepotrebni pritisci FSS Izvor: MONDO

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Đorđe Stefanović, slučajno je, kako kaže, u četvrtak popodne na internet portalu Fudbalskog saveza Srbije video odluku Disciplinske komisije prema kojoj je, između ostalih, i njegov klub kažnjen zabranom registracije novih fudbalera u predstojećem prelaznom roku.

Poslije pročitane vijesti, u razgovoru za MONDO rekao je:

"Uhvatili ste me malo van garda, jer me je sve ovo iznenadilo. Niti su najavili da će zasjedati, a posebno mi smeta što sve ovo objavljuju bez da prethodno obavijeste klubove. To je neposlovno ponašanje", rekao je Stefanović i dodao:

"Nije u redu da sa njihovog sajta saznajemo odluke, a da nas prije toga niko nije kontaktirao, nije pitao kakve su relacije između klubova. Mi i sa Borcem iz Čačka, kao i sa drugim klubovima, imamo sporazume i proslijedićemo ih Savezu na uvid".

Do tada, u odluci Disciplinske komisije stoji sljedeće:

"Crvena zvezda - zbog neizvršenja konačnih odluka nadležnih organa FSS, zbog duga prema čačanskom Borcu i klubu Novi Sad".

"Mi smo opet od tog istog Borca kupili igrača u ovom prelaznom roku. Da li bi Filip Mladenović prešao u Crvenu zvezdu da je bilo nešto sporno ranije? Podsjećam vas da je ova Uprava iz Čačka dovela i Marka Mugošu i Darka Lazovića", pita Stefanović i ističe:
"To je sve vrsta pritiska, koju mi trpimo svake godine. Ne znam čemu to sve služi?".

Potom, Stefanović je objasnio da cijele ove priče ne bi bilo da je FSS sačekao da se "zahukta" prelazni rok i da "veliki" klubovi dobiju novac koji očekuju i potražuju od nekih inostranih klubova za svoje igrače.

"I nama duguju klubovi iz Evrope, sve je to Vrzino kolo i ne vidim razloga da se ovakva odluka donosi prije početka prelaznog roka, možda bi imala smisla tek na kraju... Na kraju svake godine su ogromni rashodi u privredi i mogli su da sačekaju 15, 20 dana, jer u tom slučaju Crvena zvezda ne bi bila na spisku, jer bismo sve obaveze regulisali kao i do sada..."

Stefanović je potom dodao i to da je, u slučaju duga prema FK Novi Sad, u pitanju iznos od 146.000 dinara, koji je ostao poslije transfera mladog golmana Miloša Vesića (plaćen 2.000.000 dinara).

"To ćemo izmiriti u najkraćem roku", prokomentarisao je Stefanović, koji je dodao i to da je prilikom pregovora o transferu Mladenovića, Crvena zvezda sa Borcem iz Čačka sklopila novi sporazum o servisiranju dugova iz prethodnih transfera Lazovića i Mugoše i da će o tome u najkraćem roku obavijestiti nadležne organe FSS, koji bi potom trebalo da ukinu izrečenu suspenziju.

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC