• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonžur Anćeloti, priča se po Parizu

Leonardo okuplja "stare drugare" iz Milana - Dejvida Bekama i Karla Anćelotija. Možda još nekog...

 Bonžur Anćeloti, priča se po Parizu Izvor: MONDO

"Konferencija za novinare biće održana na 'Parku prinčeva' u petak u 15 časova", saopšteno je na naslovnoj strani Pari Sen-Žermena, čuvenog francuskog kluba.

Šta bi to moglo biti? Dejvid Bekam? Kaka ili možda novi trener Karlo Anćeloti?

Po svemu sudeći ovaj posljednji. Evropski mediji bruje o tome da je Anćeloti obavio razgovore sa čelnicima jesenjeg prvaka Francuske i da su odbrojani sati dosadašnjem treneru Antoanu Kumbareu.

Nekadašnji dugogodišnji trener Milana i bivši strateg Čelsija viđen je u srijedu u Parizu, tačnije na "Parku prinčeva", gdje se zadržao nekoliko sati, ali potom nije dao izjavu novinarima.

Prema francuskim medijima, čelnici PSŽ-a odlučni su u namjeri da što prije saopšte da je Anćeloti novi trener, kako bi on već u nedjelju, dakle prvog dana nove godine mogao da ode sa prvim timom na četvorodnevnu turneju po Kataru i Dubaiju.

Dvostruki osvajač titule evropskog prvaka sa Milanom, pišu pojedini francuski listovi, poput "Lekipa" i "Parizijena", da će Anćeloti postati najplaćeniji trener u istoriji fudbala u Francuskoj.

On bi, prema tim izvorima, trebalo potpiše dvoipogodišnji ugovor, a godišnja plata bi mu bila između šest i sedam miliona evra.

PSŽ, doduše, još nije zvanično objavio i potvrdio rastanak sa dosadašnjim Kumbareom, osim da su u toku uobičajeni razgovori.

Čuveni klub iz Pariza nije osvojio titulu prvaka Francuske još od 1994. godine i jasno je da će ove godine biti učinjeno sve da se ta crna serija prekine.

Presudan je i glas bogatih vlasnika iz kompanije Katar sports investments, koji su od klupskih operativaca zatražili da Kumbare bude zamijenjen trenerom sa bogatim međunarodnim iskustvom i ugledom.

Novi vlasnik PSŽ-a već je potrošio grdne pare proteklog ljeta ne bi li doveo zvučna pojačanja. Najveće je svakako bilo ime 22-godišnjeg Havijera Pastorea koji je Palermu plaćen nevjerovatnih 42 miliona evra, čime je postao najskuplji igrač u istoriji francuskog fudbala.

Osim Anćelotija, nedjeljama unazad priča se da će direktor PSŽ-a Leonardo dovesti i Dejvida Bekama, odnosno da je već napravljen dogovor sa 36-godišnjom planetarnom zvezdom.

Leonardo dobro poznaje Anćelotija, jer je bio tehnički direktor rosonera dok je iskusni stručnjak sjedio na klupi.

Nagovješteni dolazak Anćelotija, pojačao je glasine da bi ove zime u Pariz mogli da dođu Floran Maluda iz Čelsija, kao i Alešandre Pato iz Milana. A priča se i o dolasku Brazilca Kake...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC