• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Blekburna: Dragi moj, Fergi...

Jedan od najboljih trenera svih vremena, Aleks Ferguson pozvao kolegu iz Blekburna i pružio mu podršku. Kin: "Kakva veličina od čovjeka".

 Trener Blekburna: Dragi moj, Fergi... Izvor: MONDO

Navijači Blekburna nemaju više strpljenja za trenera Stiva Kina, čija leđa žele odavno da vide. Ali, on, za sada, nekako opstaje na tom poslu, a podršku dobija i od kolega. I to onih sa najvećim pedigreom, ugledom i uticajem.

Tako se Kin pohvalio engleskim medijima da je imao "baš lijep" razgovor sa ser Aleksom Fergusonom i da ga je iskusni stručnjak ohrabrio da istraje.

Blekburn je inače prikucan za dno Premijer lige, sa pet bodova zaostatka za mjesto koje obično nazivamo sigurnom zonom. A baš ga u narednoj utakmici očekuje susret sa Mančester junajtedom.

"Ono o čemu sam razgovarao sa Fergusonom ne bih da otkrivam, ali, mogu da kažem da je bilo ohrabrujuće za mene", rekao je osporavani trener Blekburna.

Kin je bio impresioniran kada se javio na telefon, a sa druge strane žice je bio jedan od najboljih trenera svih vremena.

"Bio sam pozitivno šokiran. Nije mu bilo teško da me pozove telefonom i pruži mi podršku. To samo pokazuje kakva je on veličina. Impresivno", rekao je oduševljeni Kin.

Trener Blekburna kaže da je dobio podršku od još nekih kolega, poput Harija Rednapa, Dejvida Mojesa i Alana Pardjua.

Svjestan je Kin, naravno, da Fergusonovi momci neće biti tako blagoljivi na terenu kada se dvije ekipe sastanu u subotu.

"Biće nam teško. Oni su ekipa koja daje mnogo, a prima malo golova. Težak zadatak za nas. Ipak, moramo da uđemo u meč sa puno samopouzdanja. Moramo da damo bar onoliko koliko smo dali na Enfild roudu", rekao je Kin, čija je ekipa u posljednjoj utakmici izborila neriješeno sa Liverpulom (1:1).

Blekburn i Kin nisu imali ni sreće ove jeseni. Mnogo je bilo povrijeđenih igrača, pogotovo u odbrambenoj liniji.

"Svakako će nam u prelaznom roku biti potrebna nova 'tijela'", rekao je on.

Blekburn ne stoji sjajno ni finansijski. Dugovi su procijenjeni na oko 26 miliona funti. Ipak, Kin se nada da će vlasnici uspjeti da nađu neke izvore prihoda i da će moći, koliko-toliko, da mu ispune novogodišnje želje na fudbalskoj pijaci.

Poslije 18 utakmica u Premijer ligi, Blekburn je na posljednjem mjestu, sa samo 11 bodova, 34 manje od prvoplasiranih Mančester sitija i Mančester junajteda!

Blekburn ima samo dvije pobjede (obje kod kuće), pet neriješenih i čak 11 poraza, od toga sedam na svom terenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC