• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zbogom, Mezenga

Zvijezda i Flamengo raskinuli ugovor o pozajmici. Ništa od Lekića. Prosinečki u deficitu sa napadačima.

 MONDO: Zbogom, Mezenga Izvor: MONDO

Crvena zvijezda i Flamengo dogovorili su se oko raskida pozajmice, pa se 23-godišnji napadač neće vraćati u Srbiju poslije praznika, saznaje MONDO.

Mezenga je, poslije odlaska na odmor u domovinu, poručivao da ne želi da se vrati u Zvijezdu, pa mu je na ovaj način želja i ispunjena, baš kao i crveno-bijelima. Jer, ljetos je najavljen kao pojačanje, pa iako je došao nespreman, očekivalo se da će za određeno vrijeme dostići zavidnu formu. Međutim, to se do kraja jesenjeg djela sezone nije desilo.

Mezenga je na 11 utakmica za Crvenu zvijezdu postigao samo jedan gol, pa je rastanak došao kao logičan rasplet.

Crvena zvijezda je u deficitu sa napadačima. Odlaskom Mezenge, na raspolaganju treneru Robertu Prosinečkom su samo novajlija iz Slobode, Filip Kasalica, mladi Ognjen Ožegović, kao i Kristijan Borha, koji nije klasičan centarfor (zbog očekivanog odlaska Andrije Kaluđerovića).

Tome treba dodati da se u Ljutice Bogdana 1 neće vratili Dejan Lekić, jer je Osasuna, kako nezvanično saznajemo, platila dugovanje, što, doduše, u Zvijezdi još ne mogu da "vide", jer zbog praznika ne radi platni promet. U svakom slučaju, Lekić će ostati u Pamploni, a crveno-bijeli će morati da se pojačaju u špicu. Trenutno prva opcija im je eventualni dolazak igrača iz Barselone B.

Prosinečki će, ako bude želio, na raspolaganju imati Miloša Trifunovića, kome je istekla jednogodišnja pozajmica uzbekistanskom Bunjodkoru. Poput Borhe, ni Trifunović nije klasičan centarfor, ali može da predstavlja značajnu podršku napadačima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC