• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SARAJEVO: Jović izvršio prozivku

Novi trener Sarajeva Dragan Jović prozvao je u srijedu fudbalere bordo tima na Koševu, čime su zvanično počele pripreme za proljećni dio sezone.

 SARAJEVO: Jović izvršio prozivku Izvor: MONDO

"Očekujem da mi se javi 35 igrača. Još uvijek ne znam ko će nas napustiti. Ne želim da i njima stvaramo nikakav pritisak prilikom angažmana. Tako da ćemo sačekati sedam dana da vidimo na čemu smo, a do tada neće biti pojačanja", izjavio je trener Sarajeva, prenose sarajevski mediji.

Prema njegovim riječima, pripreme kluba sa Koševa ići će u tri faze.

"Do 30. januara ćemo boraviti u Sarajevu, nakon čega ćemo sedam dana biti u Hercegovini, nakon čega slijedi povratak u glavni grad. Od 15. do 23. februara ćemo boraviti u Medulinu. U planu je da odigramo osam pripremnih utakmica, a generalka će biti 25. februara".

Jović je potom saopštio imena saradnika.

"Prvi trener će biti Esad Selimović, a tu će ostati Đurković, a usko ću sarađivati i sa sportskim direktorom Edimom Hadžialagićem. Moje prve impresije pri dolasku u klub su da ima više problema nego što sam mislio, ali isto tako da je potencijal veliki, jer grupa operativaca radi na najvišem nivou i sve smo do sada uradili bez problema. Moj princip je da izvršim selekciju u miru i bez pritiska. Mislim da su ovi igrači potcijenjeni, i vjerujem da će oni na proljeće pokazati koliko vrijede. Minimum je plasman u Evropu, a postavićemo i stepenicu više", zaključio je Jović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC