• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Stanojević je trener... za sada!

Albert Nađ kaže da on nije "novi Mladen Krstajić", da Partizan ima trenera i da je to Aleksandar Stanojević.

 Nađ: Stanojević je trener... za sada!  Izvor: MONDO

Poslije smjene Mladena Krstajića mjesto sportskog direktora u Partizanu je upražnjeno.

Mnogi su upravo Alberta Nađa povezali kao njegovog nasljednika, obzirom da se sličnim pitanjima bavio i prije nego što je Krstajić prošlog ljeta imenovan za direktora.

Pitanje da li je Nađ zaista naslijedio direktorsku funkciju samo se nametnulo kada je koordinator rada Sportske komisije Partizana predstavnike medija ugostio u dosadašnjoj Krstajićevoj kancelariji.

"Dobio sam nova ovlašćenja, ali nisam novi Mladen Krstajić. Partizan trenutno nema sportskog direktora", naglasio je Nađ i objasnio da je od predsjednika Đurića dobio ovlašćenje da pregovara oko transfera igrača tokom prelaznog roka.

"To znači da mogu, kao član Upravnog odbora, da predložim nekoga. Tako je radio i Krstajić on je iznosio prijedloge, a predsjednik i UO su glasanjem odlučivali."

Nađ ističe da Partizan u ovom trenutku ima trenera..

"To je, za sada, Aleksandar Stanojević!"

Predsjednik Partizana Dragan Đurić rekao je u utorak za MONDO da Stanojević nije, niti će biti smijenjen, a isto je u srijedu ponovio i koordinator za sportska pitanja.

"Niko iz kluba nije izjavio da je on smijenjen, niti je rekao da se tako nešto planira. Stanojević je prvi trener sigurno do 16. januara, kada počinju pripreme", naglasio je Nađ, ali i ostavio prostor za druga rješenja riječima da ni za šta u životu ne postoje garancija.

"Tako je to u životu... Ne znam ni da li ću ja sutra sjediti na ovom mjestu."

To što je jedini bio protiv smjene Krstajića na sastanku UO krajem prošle godine, nije pokvarilo njegove odnose sa čelnicima Partizana. Nađ je istakao da nije ničiji čovjek.

"Nemam problem u komunikaciji ni sa Krstajićem, ali ni sa bilo kim iz UO. Ja sam samo mamin i tatin, svoje djece i naravno Partizanov čovjek", naveo je bivši kapiten crno-bijelih i opet ponovio da svaku odluku donosi isključivo u interesu Partizana.

Kada je riječ o prelaznom roku, na prvom mjestu postavlja se pitanje hoće li Zvonimir Vukić ostati ili napustiti Humsku, s obzirom da mu je ugovor istekao.

Nađ je rekao da je razgovarao sa Vukićem, ali da bi trebalo da se mnogo toga poklopi da bi iskusni "vezista" ostao u Partizanu.

Prema riječima koordinatora za sportska pitanje i prije krize u klubu dogovor je bio da se u zimskom prelaznom roku ne dovodi mnogo igrača.

"Ljetos je došlo dosta igrača i potrošili smo puno novca. Igramo samo dva takmičenja, tako da nema potrebe za gomilanjem fudbalera".

Na adresu kluba za sada su stigle dvije zvanične ponude za Lamina Dijaru i Vladimir Volkova.

"Dijaru želi Taraza iz Kazahstana. Japanski Džef junajteda želio je da ga dovede na probu, a to nešto smatramo ponižavajućim za igrača takve klase. Postoji interesovanje i kluba iz Kine... Sačekaćemo da vidimo i šta Dijara želi. Volkova hoće Sent Etjena. Tu ponudu smo dobili, ni finansijski nije bila zadovoljavajuća, a i Volkov je tek šest mjeseci sa nama i mislimo da može još mnogo toga da nam da", podvukao je Nađ.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC