• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirs "engleski Ćurčić"

Engleski i srpski reprezentativni fudbal od danas imaju zajednički imenitelj - privremenog selektora "A" tima.

 Pirs "engleski Ćurčić" Izvor: MONDO

Selektor mlade reprezentacije Engleske Stjuart Pirs dobio je zadatak da pripremi najbolju selekciju za prijateljski meč sa Holandijom 29. februara.

Fudbalska asocijacija označila je popularnog "Psiha" kao rješenje na kratke staze, pošto je Fabio Kapelo prethodne večeri iznenada podnio ostavku.

Za razliku od Srbina Radovana Ćurčića, koji skoro četiri meseca nosi prefiks "v.d.", Pirs neće dugo ostati na "užarenoj stolici" - izbor novog selektora odmah je u Londonu postavljen kao apsolutni prioritet.

Predsjednik FA Dejvid Bernstin izjavio je da će brzo biti sastavljena lista potencijalnih kandidata, naglasivši da neće po svaku cijenu pokušati da angažuje domaćeg stručnjaka.

"Dovešćemo najbolju osobu, što brže budemo mogli, ali nećemo donositi ishitrene odluke", rekao je Bernstin, koji nije želio da komentariše startnu poziciju Harija Rednapa u predstojećem procesu.

Javnost u Engleskoj se još u srijedu uveče složila da bi menadžer Totenhema bio najbolje rješenje, a takav stav podržale su i kladionice, prestavši da primaju uplate na Rednapa kao budućeg selektora.

Nekadašnji reprezentativac, Pirs je na čelu U-21 engleske selekcije još od 2007. godine, a biće i selektor reprezentacije Velike Britanije za Olimpijske igre u Londonu ovog ljeta.

Najbolji fudbaleri Engleske žrebani su u D grupu EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, gdje će im rivali biti Ukrajina, Švedska i Francuska.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC