• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Pobeda Borca u prvoj provjeri

Novajlija Srđan Stanić doneo pobjedu čačanskom Borcu protiv nikšićke Sutjeske u prvom test meču na pripremama na Crnogorskom primorju.

 PRIPREME: Pobeda Borca u prvoj provjeri Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca su u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama zabilježili pobjedu, savladavši crnogorskog prvoligaša Sutjesku rezultatom 1:0 (0:0).

Utakmica je odigrana na dobro pripremljenom terenu u Kumboru pred oko stotinak ljubitelja fudbala, a strelac jedinog gola je bio novajlija Srđan Stanić (na slici) u 82. minutu.

Meč je više ličio na neku takmičarsku utakmicu, nego na prijateljsko odmjeravanje snaga, jer su obje ekipe ušle u duel odlučne i željne fudbala.

Sutjeska se bolja snašla u početku, ali su fudbaleri Borca nakon petnaest minuta preuzeli inicijativu i gospodarili terenom. Čačani su u prvih 45 minuta propustili četiri izgledne šanse.

I u nastavku utakmice Borac je bio bolji, a pobjedonosni gol je bio i najljepši momenat na utakmici. Novajlija Srđan Stanić je lepim udarcem sa nekih 25 metara prevario golmana Sutjeske i tako su Čačani nagrađeni zasluženom pobjedom u prvom kontrolnom meču.

Borac je počeo utakmicu u sledećem sastavu: Milojević, Reljić, Alveš, Maslać, Živković, Božić, Knežević, Jovanović, Radivojević, Pavićević i Živanović.

Priliku u nastavku meča su dobili Petrić, Nikodijević, Zoćević, Jovičić, Ješić, Spirovski, Sepuja, Višnjić, Stanić, Petrović i Prodanović.

"'Prava provjera na startu priprema. Videlo se da su se igrači zaželjeli lopte i uprkos dugom i napornom putu koji smo imali juče raduje odnos i zalaganje svih igrača. Utakmica je bila na ivici prekida jer su oba tima željela pobjedu. Zasluženo smo slavili, jer smo bili dominantniji i bolji u duelu sa dobrim rivalom. Sve u svemu borbena i čvrsta utakmica koja je pokazala da možemo imati pravi timski karakter, a pobjeda svakako znači za jedan pozitivan početak vjerujem uspješnih priprema u Herceg Novom", rekao je trener Borca Slavko Petrović.

Narednu prijateljsku utakmicu fudbaleri Borca igraju u subotu, 11. februara, a rival im je takođe crnogorski prvoligaš Grbalj iz Radanovića.

(MONDO - izvor: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC