• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES: Jiraček spretan i srećan

Pojačanje iz Plzena, vezni igrač Petr Jiraček, dvostruki strijelac u pobjedi Volfsburga nad Frajburgom (3:2), na premijeri 21. kola.

 BUNDES: Jiraček spretan i srećan Izvor: MONDO

Volfsburg u dosadašnjem toku Bundes lige ima najslabiji učinak na gostovanjima, ali kod kuće pokazuje potpuno drugo lice.

Tim Feliksa Magata sa Frajburgom je odigrao "kaubojsko" prvo poluvrijeme (2:2), da bi mu u nastavku srećan pogodak Jiračeka u 61. minutu bio dovoljan za tri boda i privremeni prodor na osmu poziciju.

Lopta je poslije šuta češkog reprezentativca sa 20 metara zakačila nogu jednog defanzivca Frajburga i lobovala nemoćnog golmana Baumana.

Jiraček je već u petom minutu donio "vukovima" prvo vođstvo, kada se poslije kornera najbolje snašao u kaznenom prostoru i iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao.

Izjednačio je Johanes Flum poslije akcije Danijela Kaliđurija u 12. minutu, da bi Marsel Šefer samo dva minuta kasnije vratio prednost Volfsburgu - pogodio je iz neposredne blizine, pošto mu je Đovani Sio petom atraktivno proslijedio centaršut sa desne strane.

Frajburg je opet došao do "egala" u 38. minutu, lijepim pogotkom Kaliđurija uz "pomoć" stative, ali je u drugom poluvremenu momenat loše sreće odlučio da taj tim ostane na dnu tabele, sa samo 17 osvojenih bodova iz 21 meča.

Borusija Dortmund u jednom od subotnjih derbija dočekuje Bajer iz Leverkuzena, a imenjak iz Menhengladbaha ugostiće Šalke.

Bajern bi trebalo da ima lak posao protiv Kajzerslauterna, takođe kao domaćin.

TABELA: Borusija D. 43, Bajern 41, Šalke 41, Borusija M. 40, Verder 32, Bajer 31, Hanover 30, Volfsburg (+1) 27, Hofenhajm 24, Keln 24, Štutgart 23, Hamburg 23, Majnc 22, Nirnberg 21, Herta 20, Kajzerslautern 18, Augsburg 17, Frajburg (+1) 17.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC