• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat iz Njemačke u omladincima Partizana

Renzo Radina, štoper rođen u Njemačkoj, bio u Teleoptiku, zadovoljio, ali je trenutno višak. Prebačen u omladinsku školu Partizana.

 Hrvat iz Njemačke u omladincima Partizana Izvor: MONDO

Ne dešava se svaki dan da fudbaleri iz Srbije odlaze u Hrvatsku i obratno. Zato je i vijest da je dosadašnji štoper Splita Renzo Radina došao u Partizan!

Momak rođen u Njemačkoj, kojem rodbina živi u Splitu, igra na poziciji štopera, ali se odlično snalazi i u ulozi desnog beka. On je nedjelju dana trenirao u Teleoptiku i dobro se pokazao, ali s obzirom na to da je "gužva" u defanzivnoj liniji "optičara" ne bi imao mjesto u timu, pa je prekomandovan u omladinsku selekciju Partizana, piše "Sportski žurnal".

"Kad sam došao u Srbiju nekoliko dana sam trenirao u Teleoptiku. Rekli su mi da su zadovoljni, ali da na mojoj poziciji imamu četvoricu sjajnih igrača, pa su me prebacili među omladince Partizana. Odlično sam se uklopio, saigrači su me lijepo prihvatili", kaže Radina, koji je u jesenjem dijelu sezone igrao za Split.

Imao je nekoliko poonuda, ali je odlučio da dođe u Partizan.

"Riječ je o jednom od najvećih klubova na Balkanu. Imaj sjajne uslove za napredovanje, a za početak je cilj da se izborim za mjesto u ekipi i da postepeno idem ka većim izazovima", rekao je novi član omladinske selekcije crno-bijelih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC