• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blekburnovi fanovi: Odlazite, mi ćemo sami...

Grupa navijača Blekburna, BRFC, najavila za subotu najveće demonstracije protiv uprave i trenera do sada.

 Blekburnovi fanovi: Odlazite, mi ćemo sami... Izvor: MONDO

Navijači Blekburna već duže vrijeme ratuju sa upravom kluba smatrajući da ona ne preduzima značajnije korake u rješavanju velike finansijske krize u koju su zapali plavo-bijeli, kao i da povlači poteze koji štete ugledu i rezultatima kluba sa Ivud praka.

Pristalice Roversa najavile su najveći protest do sada, a on bi trebalo da se održi uoči utakmice sa Aston Vilom u subotu (16 sati).

U saopštenju koje je objavila navijačka grupa BRFC, navodi se da će sat vremena pred početak utakmice navijači, podijeljeni u tri grupe, započeti protesni marš, a da će se svi zajedno okupiti ispred stadiona.

"Biće ovo najveće demonstracije u istoriji našeg kluba", stoji između ostalog u poruci navijača.

Protest će biti protiv indijske firme sa sjedištem u Londonu "Venky's London Limited", koja je vlasnik kluba, a tražiće se i da menadžer Stiv Kin bude smijenjen po hitnom postupku. Navijači žele Kinu da vide leđa duže vrijeme, ali on uprkos svemu opstaje na klupi Roversa.

Najvjernije pristalice plavo-bijelih napravili su investicioni plan po kojem bi otkupili veći dio akcija kluba od sadašnjih vlasnika. Marš bi trebalo da jasno stavi do znanja kompaniji da navijači nemaju više povjerenja u nju i da je došao momenat da proda klub.

Iako se Blekburn bori za opstanak u Premijer ligi, čelnici su prije nedjelju dana prodali Krisa Sambu Anžiju iz Mahačkale.

Uprave "riversajdsa" je nakon toga obavijestila javnost da prodaje igrača više neće biti jer je cilj da se ekipa pojača u borbi za opstanak. Na taj način "Venky's London Limited" odbacio je tvrdnje navijača poslije prodaje Sambe da firma želi da proda što je moguće više igrača koji su bitni za igru Blekburna.

Menadžer Kin tvrdi da je ponuda Anžija u početku bila odbijena, ali da je fudbaler iz Konga izrazio želju da napusti Ivud park i da je poslije toga postignut dogovor sa Sulejmanom Kedirovim, prebogatim vlasnikom ruskog kluba.

Blekburn u Premijer ligi zauzima prvo mjesto ispod crte sa samo 21 bodom, jednim više od najugroženijih Boltona i Vigana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC