• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Plavi" zbog Kosova ostaje bez posla!

Situaciju srpskog trenera Gorana Stevanovića koji je ionako u nezavidnom položaju u Akri komplikuje protjerivanje ambasadora Gane iz Srbije.

 "Plavi" zbog Kosova ostaje bez posla! Izvor: MONDO

Pošto je Gana priznala nezavisnost Kosova, Beograd je protjerao ambasadora Gane, a Akra prijeti zatvaranjem svoje misije u Beogradu.

Istovremeno, stanovnici Gane nastavljaju da izražavaju nezadovoljstvo zbog Gorana Stevanovića, trenera "Crnih zvijezda", koji je i dalje u svojoj kancelariji.

Lokalni navijači su bijesni na Stevanovića zbog loših rezultata na tek završenom Afričkom kupu nacija i navode da su igrači ganskog tima opterećeni crnom magijom.

"Crne zvijezde" su na kontinentalnom šampionatu bile četvrte, iako su po mnogima imale tim za prvo mjesto, što je javnost u Gani i očekivala. Kao glavni krivac za neuspjeh označen je popularni "Plavi".

Očekivalo se da će bivši trener Partizana dobiti otkaz po završetku Kupa nacija, ali se od smjene odustalo navodno zbog veoma jakog ugovora koji Stevanović ima sa fudbalskim savezom ove afričke zemlje.

Još nije jasno kako će trenutni loši odnosi između Gane i Srbije uticati na sudbinu srpskog trenera, ali će Fudbalska asocijacija Gane u narednim danima objaviti odluku, piše "Blic".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC