• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dar za rođendan Lazaru Markoviću iz Španije

Talentovani fudbaler Partizana sutra će postati punoljetan, a ugledni "Mundo deportivo" mu posvetio članak u kojem piše da ga Barselona "drži na oku".

 Dar za rođendan Lazaru Markoviću iz Španije Izvor: MONDO

Fudbalska karijera Lazara Markovića nezadrživo ide uzlaznom linijom. Za samo šest mjeseci ovaj mladi Čačanin je dobio i iskostio priliku da uđe u prvi tim Partizana, gdje je i ostao, a prije dva dana je debitovao za A tim reprezentacije Srbije (u prijateljskoj utakmici protiv Jermenije 2:0).

Debi "Markeca" u seniorskom timu Srbije dogodio se samo tri dana pred njegov 18. rođendan. Mladi fudbaler će u petak postati punoljetan, a lijep poklon danas mu je stigao iz Španije.

Ugledni "Mundo deportivo" napisao je danas članak o njemu, naslovljen ovako: "Barselona drži na oku Lazara Markovića".

U tekstu se mladi napadač Partizana naziva jednim od dragulja evropskog fudbala i ističe da Barselona prati razvoj Markovića za koga je zainteresovan veliki broj evropskih velikana, poput Čelsija, Milana, Fiorentine...

Skauti Barselone, prije svih Andoni Zubizareta zadužen za "lov na mlade igrače", pažljivo prati razvoj Markovića, navodi list.

"Mundo deportivo" piše da se u posljednje vrijeme špekuliše da je Čelsi spreman da za njega da 15 miliona evra, ali da Partizan želi da ga zadrži još koju godinu kako bi vremenom povećao cijenu i dobio još više od onoga što se sada pominje.

Marković ima ugovor sa Partizanom do juna 2016. godine. Čelnici Partizana uporno odbijaju bilo kakve priče o transferu Markovića, pri čemu ističu da je on budućnost tima i jedan od njegovih glavnih oslonaca u narednim sezonama u kojima je cilj neki značajniji proboj u evropskim takmičenjima.

Ovo je, inače, već drugi put u nekoliko mjeseci da "Mundo deportivo" piše o Lazaru Markoviću. Početkom novembra prošle godine, španski list je već posvetio prostor talentovanom fudbaleru iz Srbije, nazivajući ga novom srpskom fudbalskom senzacijom.

"Beogradski Partizan njeguje novi biser koji obećava da bi u bliskoj budućnosti mogao da postane senzacionalni napadač", napisao je tada "Mundo deportivo".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC