• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Pazar navijačima: Ne vrijeđajte Granta

Uprava FK Novi Pazar razgovarala sa vođama navijača i dobila obećanja da incidenata na utakmici sa Partizanom neće biti.

 Novi Pazar navijačima: Ne vrijeđajte Granta Izvor: MONDO

Utakmica visokog rizika: Novi Pazar - Partizan, subota u 14 časova.

Početak proljećenog dijela sezone obilježiće duel ekipe koja se bori za opstanak i tima koji ima šampionske ambicije i veliku bodovnu zalihu u odnosu na konkurente za titulu.

Pred Pazarcima je težak zadatak da savladaju lidera prvenstva, koji je poražen samo jednom u 15 mečeva prošle jeseni. U prvom dijelu u Humskoj bilo je 5:0 za Partizan.

Ali, uprava Novog Pazara je i na ispitu zbog organizacije meča.

Portparol kluba Redžep Korać izrazio je uvjerenje da će meč proteći bez incidenata i da je Novi Pazar preduzeo niz mjera kako bi preduprijedio eventualne negativne pojave.

"Održali smo sastanke sa našim navijačima i dobili čvršta obećanja da će sve proteći u najboljem redu. Takođe, održani su i sastanci sa predstavnicima tužilaštva, policije i agencije za obezbjeđenje sportskih borilišta", rekao je Korać novinarima.

Posebno je bilo reči o Avramu Grantu, novom treneru Partizana, koji je Izraelac.

"Vođe navijača su nam obećale da neće biti antisemitskih ispada, a ja molim i pojedince da ne dođe do neke takve situacije. To je posljednje što nam treba", dodao je portarpol FK Novi Pazar, prenosi Beta.

Najavljeno je da će Partizan u subotu imati podršku oko 400 svojih navijača, koji će doći iz Beograda, ali i drugih gradova Srbije i Crne Gore.

"Poslali smo dopis ljudima iz Partizana da nam dostave spisak i matične brojeve svih navijača koji dolaze, a ko nije na tom spisku neće moći da uđe na stadion. To je odluka tužilštva, organa reda i komesara za bezbjednost", rekao je Korać.

Prodaja ulaznica, po cijeni od 300 dinara za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu, počeće u subotu u 10.00, u Kulturnom centru, Hali sportova i na Gradskom stadionu.

Navijači će moći na stadion i uz polusezonsku kartu, čija je cena 1200 dinara za istok, odnosno 1700 dinara za zapad.

U susret utakmici i FK Partizan je objavio saopštenje u kojem je apelovao na svoje navijače da se ponašaju fer i sportski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC