• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović novi trener Intera?

Novinari na Apeninskom poluostrvu saznaju da je srpski stručnjak najizvjesnija zamjena neuspješnom treneru "nero-azura" Klaudiju Ranijeriju.

 Siniša Mihajlović novi trener Intera? Izvor: MONDO

Ako Mihajlovića neće Srbija, hoće ga Inter.

Prvi čovjek milanskog kluba Masimo Morati najozbiljnije razmišlja da na klupu svog tima postavi do skoro najizvjesnijeg nasljednika bivšeg selektora Srbije Vladimira Petrovića Pižona.

S obzirom na to da Inter prolazi kroz jednu od najvećih kriza u istoriji, Klaudio Ranijeri sasvim izvjesno broji posljednje dane na radnom mjestu, a italijanski mediji prenose u nedelju da će upravo Mihajlović biti "spasilac" posrnule ekipe.

Podsjetimo, legendarni defanzivac završio je igračku karijeru upravo u redovima Intera 2006. godine, a potom je dvije godine radio u stručnom štabu kao prvi asistent Roberta Manćinija.

Dario Markolin, bivši pomoćnik Siniše Mihajlovića u Fiorentini, sjetio se nedavno ranijih razgovora Moratija i srpskog trenera.

"Kada bilo koji tim promjeni trenera u javnosti se pojavi šest do sedam mogućih zamjena. Kad je Inter to radio Siniša je bio na razgovorima kod predsjednika, s kojim i inače ima jako dobre odnose. Rukovodstvo Intera dalo je sve od sebe, ali se Siniša ponio kao džentlmen i profesionalac i rekao da želi da ostane u Fiorentini'“.

Pored Mihajlovića, kao kandidat za klupu "neroazura" pominje se i bivši trener Crvene zvezde i nekadašnji golman Intera Valter Zenga. On je trenutno angažovan u Al Naseru il Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ranije je rekao da bi “piješke došao“ u Inter, kad bi ga pozvali da se vrati.

Inter trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osvojenih 36 bodova, 18 manje od vodećeg Milana.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC